2012 ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:
    -----------------------------
    2000 yılında da kopmuştu bu kıyamet
    2000 yılıda bir nevi değişimin tetiklendiği zamandır dünya genelindeki olaylara bakarsanız 2000 den önce ve sonra nasıl değişimler olduğunu çok net görebilirsiniz.

tabi şimdi olduğu gibi yanlış anlatıldığı için kimse 2000 de bir şey olmadığını sanıyor ama çok şeyler bulundu çok şeyler değişti fark ederseniz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

benim merak ettiğim bişe var bu marduk amerikadan mı geliyor dikkatinizi cekerim dunya ile gunes arasındaki mesafeyi gunes ısıgının dunyaya nekadar surede geldiğini ki daha yorungelerde marduk die bi gezegen yok bu gezegen 2 yılda nasıl gelir bilmiorum.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    mayalılar zamanına göre çok gelişmiş bir uygarlıktır efsanevi atlantis gibi.Fakat yinede günümüz teknolojisi ile kıyaslanamazlar ki birinin yorumunda uzaya gitmişler demiş.Çok ileri düzey astronomi bilgileri olması sayesinde sağlam bir takvim yapmışlardır ve dünyanın geçtiği ve geçeceği süreçleri hesaplamışlardır kutup kayması vs..   fakat bu bilgilere rağman bile dünyanın sonunnu hesaplamaları biraz hayal ürünü gibi geliyor ki onların bahsettiği bir son değil bir yükseliştir.Benim kendi fikrimce 2012 de pek bir şey olacağını sanmıyorum ama dünyanın gidişatına bakarsak bu yüz yıl içinde bir şeyler olabilir.Ayrıca bu tür felaket senaryoları hep çıkmaktadır fakat sonucunda bir şeyler olmadığını görmek ınsanın bu senaryolara inanmasını güçleştiriyor.Bekleyip görelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

2012 de tek olcak şeyi söyliyim mi size ?

2012 avrupa şampiyonası olcak

o yüzden rahat olun yani ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    CERN'de de karadelik yutuodu a.q hala yutcak:)

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Paradox21 bunu yazdı:
    CERN'de de karadelik yutuodu a.q hala yutcak:)

Mayısta yapacaklardı deneyi hani haber çıkmadı daha :W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    dünya üzerinde bir çok topluluk bir çok meşhur kişi dünyanın sonuyla ilgili farklı şeyler tahmin etmiş.bir grup çılgında bunları sıraya sokmuş.her sene biri önümüze getiriyor.2000 den beri her yıl biri dünyanın sonu gelmiş diyor artık takip etmiyorum hacı.heleki şu cerndeki deney pöf çıktı ya bittim ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Ne kadar boş konuşuyosunuz böyle ya :S Birincisi CERN deneyi pöf falan çıkmadı,dedektörde arıza görüldü en son onu halletmeye çalışıyodular. İkincisi 2012 yi doğru düzgün anlamak için spiritüel olarak belirli  bir bilginiz olması lazım.Bunun oluşması içinde okuyun. Ne okuyun; Ergun Candan,Ergün Arıkdal,Bedri Ruhselman,Kryon,Ramtha,metatron,solara vs..Tamam bişey olmayacağına inanıyosunuz ama en azından bişey olacak diyenlerin bunu neden söylediklerini anlamaya çalışın :S

2012 den sonra ben en çok Bedri Ruhselman'a yazdırılan "Bilgi Kitabı'nın" ne zaman ortaya çıkacağını ve hangi bilgileri içerdiğini merak ediyorum..

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    buzul dostum, bence fazla kasma dedigim gibi bilinc seviyesiyle alakali. anlamiyosa anlamaz :D baurada cok ciddi bilgiler yolluycam sana en kisa zamanda. buaralar isle asiri meskulum. msne de giremyrom. ;)

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Filmi çıktı. Nostradamusun kehanetlerinden biri buda.

2012 nostradamus diye filmi var. Bi ara upload ederim

.
Toplam Hit: 12601 Toplam Mesaj: 72