2012 KPSS Sonuçları Açıklandı
-
bende demekki gelen kültür yok.
a.q. yetenekte 8 yanlışa 44 doğru, gel gör ki genel kültürde 25 soru işaretlemişşim, 15 i yanlış :S
-
Hadi bakalım yeni memurları görelim =)
-
beyler o klasik soruyu ben mi sorayım :D
bu taban falan puanı kalktı galiba aliyk ile sohbet ederken duydum, pek merak sarıp ösym'nin ali cengizli işlerinden dolayı ne yaptıklarını bilmiyordum.
67 ile yerleşebilirmiyim laa :/ :D:D:D
-
puan 70,95603
başarı sırasi 459317
genel kültürde sıçmışım aq ne kültürsüzmüşüm meğer :D
de şimdi bu puanla ne yapabilirim nerelere başvuru yapabilirim nasil başvuru yapabilirim ve nasil yapabilirim ????
bilgi verebilecek varsa çok makbule geçer :)
-
92 ama tercih yapmayacagım anadolu lisesi çıkışlıyım birde ozamanlar her lise anadolu değildi amk
lise olarak girdim buna 2 yıllık okumadım çünkü.70 üzeri alamayanlar hıc olur mu dıye kasmasın cunku listelerde hep 70 taban puan alanlar basvurabıır dıyor kı o basvurulardada tum basvurular ıncelenıyor 90 puan yapan varsa oncelıklı olarak onu alıyorlar. meslek lisesi okuyanlar saglık hayvancılık tarım meslek fılan rahat atanıyorlar cok rahat.ama elektrık fılan daha zor duz lise mezunları anadolu lise ve fen lisesi mezunları : D hıc hayal etmeyın anca caycılık hademe hizmetli gibi görevler açık sızın ıcın :D kalorifer teknisyenliğiğ yada teknikerliği varya onlar bıle bolum ıstıyor :)
-
Hocam peki ben 77 aldım ve anadolu lisesi çıkışlıyım. yani meslek olsa atanırdın ama anadolu olduğun için kesin giremezsin mi diyorsun?
-
Torpil olan 67 ilede yerleşiyor.
-
ben 72 aldim
meslek lisesi bilisim mezunuyum sizce nereye basvurim bi yardim edin. -
Arkadaşlar bir cevap verin ya :) Anadolu lisesi okuduğum için atanmak çok mu zor oluyor yani meslek lisesine mi öncelik tanınıyor ?
-
hipokondriyak bunu yazdı
92 ama tercih yapmayacagım anadolu lisesi çıkışlıyım birde ozamanlar her lise anadolu değildi amk
lise olarak girdim buna 2 yıllık okumadım çünkü.70 üzeri alamayanlar hıc olur mu dıye kasmasın cunku listelerde hep 70 taban puan alanlar basvurabıır dıyor kı o basvurulardada tum basvurular ıncelenıyor 90 puan yapan varsa oncelıklı olarak onu alıyorlar. meslek lisesi okuyanlar saglık hayvancılık tarım meslek fılan rahat atanıyorlar cok rahat.ama elektrık fılan daha zor duz lise mezunları anadolu lise ve fen lisesi mezunları : D hıc hayal etmeyın anca caycılık hademe hizmetli gibi görevler açık sızın ıcın :D kalorifer teknisyenliğiğ yada teknikerliği varya onlar bıle bolum ıstıyor :)
helal . la bi 90 alan yok mu koca tahribatta dicektim tam. İşiniz gücünüz pc aq oturunda bi ders çalışın :))