2013 Den Beklentiniz Nedir
-
BarisYigit bunu yazdı
niye olmasın dediklerim len :)
herşey bizim elimizde. istersek yaparız istersek mna koyarız :)
benim içimden geçenler bunlardı. paranın filan amk. sağlıklı huzurlu mutlu olamadıktan sonra para mara boş bana göre :)
hocam muridler seni direğe vurunca içindeki pollyanna ortaya çıkmış herhalde:)
-
sevgili aday adayıyımda
ondan yaniii hafif böcekler çicekler
-
gta5 inception devamı sınavlar kalksın bana ferrari hediye edilsin felan filan inter milan s2ndirik şeyler amq
-
- 2013 Den Beklentiniz Nedir?
- am, kıllı am, kılsız am, daha çok am, içe bombeli am, dışa bombeli am, düz am, daha çok düz am, daha çok bombe, am
-
lalada bunu yazdı
- am, kıllı am, kılsız am, daha çok am, içe bombeli am, dışa bombeli am, düz am, daha çok düz am, daha çok bombe, am
Ebenin amı :D
-
lalada bunu yazdı
Bana vaktinde yazdığım bir şiirimi hatırlattı.
krypt tarafından 11/Ara/12 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Sağlam bir aşk olsa hiçde fena olmaz
-
blmrt bunu yazdı
inception filminin devamını çekseler çok iyi olacak
-
kendimi bulsam yeter.
-
Başlığa istinaden: Öncelikle huzur. Sonra.. Çok kar yağsın ama hava ılık olsun. Alkol ve sigara şöyle hallice bir fiyattan satılsın ya da Tosun sık sık Gürcistan'a gitsin. Devlet büyüklerini öldürmenin cezası yüz yirmi şınav olsun. Ayrıca sınavlar iyi geçse harika olur, şöyle birkaç tane AA falan. Bölümdeki hocalara karbon 14 testi yapsınlar, kemik yaşı bu yüzyıla sığmayanları bi uğurlasınlar. Ondan sonra.. Yanınca bitmeyen kokulu mum yapsınlar, çilekli vanilyalı mis. İsviçreli bilimadamlarına süresiz ücretli izin versinler. Aşk bi kenarda dursun mümkünse. Yakın bir kız arkadaş da rica ediyorum. Bi de yeni nesil intel işlemcili bilgisayarlar ucuz olsun lütfen.
İlk posta istinaden, azalan sırada heyecanla: Hobbit, Star Trek Into Darkness, Parker, Wolverine, Snitch.