2013 Ölümsüz Olsun - Bu Videoda Anlatılmak İstenen Nedir Tam Olarak Anlayabilen
-
2013 Ölümsüz Olsun - Bu Videoda Anlatılmak İstenen Nedir Tam Olarak Anlayabilen
-
silahları atın eve gelin bizim için öldürüyoruz diyip kendiniz için öldürmeyin
-
Barış sağlanırsa askeri de teröristide silah bırakıp dönebilir diyor.
Gündem de barış vs olduğu için gayet açık bir video.
Siyasi boyunu düşünürsek tartışma çıkar.
+ Konu internet sitelerinde ne işi var?
Daniel-Koo tarafından 21/Mar/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdı
bencede en kısa ve herşeyi anlatan cümleyi kurmuşsun. en iyi şekilde anlatmışsın bence
-
narkozMRT bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
bencede en kısa ve herşeyi anlatan cümleyi kurmuşsun. en iyi şekilde anlatmışsın bence
Videodan anlayacağımız bu. Milyonlarca askerimizin bu uğurda Şehit düştüğünü varsayarsam; barışa gerek yok. Bu benim şahsi düşüncemdir. -
Daniel-Koo bunu yazdınarkozMRT bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Videodan anlayacağımız bu. Milyonlarca askerimizin bu uğurda Şehit düştüğünü varsayarsam; barışa gerek yok. Bu benim şahsi düşüncemdir.Hele aponun "TC yi vura vura dize getirdik" demesinden sonra bencede hiç gerek yok.TSK dünyanın en güçlü 7.ordusu güya.Pehh
-
vah Türkiye vah apo denen bir bebek katili neydüğü belirsiz bi sığırdan medet umar oldun, bi güzelde uyudu milletim
yobaz lar şeriatçılarda şakşakçı oldu. O şeriatçı fetocu tayfayı apo ev hapsine çıktığında görecem bakalım ne diyecekler eminim onada şak şak yapacaklar
-
Biz hiç terörle mücadele etmedik ki 30 yıldır hocalar yanlışınız var, biz sadece 30 yıldır kurban verdik hep o kadar.
30 yıl sonra tabi, adam dize getirdikte der her boku der.
Emin ol bu çapulcularla dost kalamayız bir yerde patlak verir ayrıca, 30 yıl savaşsaydık bir tanesi kalmazdı nesilleri bile tükenirdi.
30 Yıl dile kolay ya.
Tek taraflı pankart gibi olmuş bu videoda üstüne oynanan bir süs.
2 Farklı düşünce hiç bir zaman bir yolda yürüyemez hocalar.
Sen ülkendesin ülkem diyorsun adam, ben başkayım ülkem başka yaşadığımız yer bizim diyor. Mantık başka.
Terörürün tamamen doğuya hakim olması demek askerin silah bırakması daha hızlı hiyerarşi oluşacak daha çok alan olacak daha çabuk büyüyecekler siz sanıyor musun rahat bırakılsalar normal sayacaklar ? Güçlenmek için daha çok fırsatları olacak ellerinde, adamlar 3 adım ileri atlamak için 1 adım geri geliyor şu an farkındalar kahpelik yapıyorlar. -
-
bazılarının tuzu kuru herhale, onlar sınır cephelerinde nöbet tutmuyorlar, sorun bakalım bi de onlara bu durumu... klavye delikanlısı olmak kolay, sinekten korkan adamlar savaştan bahsediyorlar..
-
veriyimmi gazı kapışın?