folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2048"E Geçtim 100Ytl Fatura Geldi Nedendir_?

2048"E Geçtim 100Ytl Fatura Geldi Nedendir_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

arkadaşlar daha önceden ttnet 4gb sınırlı kullanıyordum

3.ayın ortalarında tarife değişikliği yaptım...

3. ayın faturası 59ytl geldi  tarife değişikliğine önümüzdeki ay geçebilir dedim önemsemedim.

4. ay gelen fatura 57 ytl 

5. ay gelen son faturam 100ytl 

normalde yeni geçtiğim kampanyasız 2048 sınırsız tarifesinin ücreti 63ytl ama bu 5. ay neden bu kadar fazla fatura geldi anlayamadım... peder üşenmiş  gitmiş telekomun çarşı pazardaki fatura ödeme noktasına yatırmış faturayı acaba diyorum bundan dolayımıdır ama olamaz ki 100ytl çok abi...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    ya varya takrarlıyorum her zaman bu ttnete kafam değil vucudum girsin artık

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

diana bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya varya takrarlıyorum her zaman bu ttnete kafam değil vucudum girsin artık

tamam ilk basta güzel oluyordu da bıktık hacı artık ttnete sokmalardan 

edit: hoca en temizi müşteri hizmetlerini araman 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek
    slm hocam şimdi geçiş için ne zaman aradın ay başında arayıp geçiş yaptıysan zaten faturan kesilmiş oluyor birde geçiş yaptığın tarife faturanlandırılıyor ve ttnet kazığı geçiriyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

yah şimdi dikkatimi çekti de bu faturadaki kdv matrahı neyi ifade ediyor...bana kalırsa benim ödemem gereken tarife ücreti peki ama ben sınırsız 2048 kullanırken bana niye 80 küsür yazılmış onu anlayamadım...

mrb

benim gelen faturalardan yana bir sıkıntım var

ttnet'in 4gb sınırlı tarifesini kullanıyordum 3. ayın ortasında 2048 sınırsız tarfiye geçtim normal kullanım...yani kampanya vs. yok.

3. ay 59 ytl fatura geldi 4. ay 57 ytl 5. ay yani bu ayda 100ytl fatura geldi bunun sebebi nedir açıklayacak birileri varmıdır_?

birde faturada kafama takılan bir nokta var

faturada ödemem gereken tarife sınırsız olduğu için sabit bir değer göstermesi lazım diye düşünüyorum ayrıca vergilendirilmesi yapılacaktır...

peki benim en son gelen faturamda niye kvd matrahı olarak :

* KDV MATRAHI(%18)                        81.45 tl

ve

* KATMA DEGER VERGISI(%18)        14.66 tl
     * ÖZEL ILETISIM VERGISI                    4.07  tl
        DAMGA VERGISi

olarak fatura edilmiş neden kaynaklanıyor anlayamadım... benim ödemem gereken sabit ücret üzerinden kvd hesaplanmıyormu_?

neden bana 81.45tl + kdv olarak ücretlendirildi benim ödemem gereken 2048 limitsiz tarife ücretim

2 Limitsiz
    2 MB-Limitsiz
    63,81

bana niye 100 ytl fatura kesilmiş bunu bana açıklayacak birisi varmıdır_?

eğer bu fatura olayında ttnet sorumlu ise dava bile açabilirim....ne bu her ay kol gibi fatura yah...

en kısa zamanda bir yetkilinin cvp vermesi dileği ile...

ttnet'in forumuna bir konu açtım bakalım cvp gelecekmi....   

http://www.telekomadsl.com/forum//forum_posts.asp?TID=1831&PN=1&TPN=1

eğer bana bu kadar fazla fatura gelmesinin sebebi faturalarını çarşı pazardaki benim bu telekom şubelerine yatırmamdan kaynaklanıyorsa a.q o şubeyi işleten dayının a.... bellicem abi kaçarı yok...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    olur öyle..

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

metalati bunu yazdı:
    slm hocam şimdi geçiş için ne zaman aradın ay başında arayıp geçiş yaptıysan zaten faturan kesilmiş oluyor birde geçiş yaptığın tarife faturanlandırılıyor ve ttnet kazığı geçiriyor...

3. ayın ortasında geçiş yaptım hacım bundan sonra 2 fatura düşük geldi ondan sonra yani 5. ayın faturası 100ytl geldi ne iştir anlamadım...bu kdv matrahı olayını çözmek lazım...

ben bu faturayı tasarlayan ttnet inden orda bu fatura işlerinden sorumlu ekibin grubun elemanlarında te yedi sülalesinin gelmişini geçmişinin a.q 

ne diyeyim daha yah en sonunda buradaki telekomu uçuracam a.q telekom müdürünü fiber optiklerin üzerinde ileri geri yaptırcam pazartesi telekomdayım a.q 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Faturanin arkasinda yazior olmasi lazim, ay icinde abonelik yada tarife degisikligi durumunda "Kist aylik ucret" diye ek bir ucret aliolar. diye biliyorum.

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ay içinde bir tarifeden diğer tarifeye atlarken aradaki süre kadar günlük falan lira  "kıst aylık ücret" alıyorlar bundan dolayı böyle taşakklı faturalar geliyor =/  bende limitliden limitsize geçerken 65 tl ödemiştim.. bundan sonra normal e döner faturan merak etme.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    ay içinde bir tarifeden diğer tarifeye atlarken aradaki süre kadar günlük falan lira  "kıst aylık ücret" alıyorlar bundan dolayı böyle taşakklı faturalar geliyor =/  bende limitliden limitsize geçerken 65 tl ödemiştim.. bundan sonra normal e döner faturan merak etme.

evet bende 45 ödeyeceğime 62 ödedim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Benim de bir gün internete bağlanmadı . Başka internetten kota kısmına girmeye çalıştım.. Giriş başarısız dedi... Parola hatası değildi yani. Aradım şifre hatası gözüküyordu dedi. Biraz uğraştırdılar . Şifreniz şu mu dedi. Alakasız bi şifre söledi. Düzelttirdim ve girdim. Kota sayfasına bakınca diğer aylar dahil o ay da 0 MB gözüküyordu. Bir oyunlar döndürüyorlar..
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 12