205 Adet Virüs İçin "Removal Tool" (Uyuz Virüslerle Başı Dertte Olanlar Buraya)
-
paylaşım budur abi yaa, harika.
-
Bazı arkadaşlar birkaç sorun çekiyormuş koınuyu uplayalım görsünler.
Kaç tane bilgisayarı kurtardım dua aldım bununla :D
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaşlar birkaç sorun çekiyormuş koınuyu uplayalım görsünler.
----------------------------- -
bu dos programı kaliteli ama 205 sayısı biraz az gibi belli basli seyleri koymuslar ve eski bir program sanırım baktımda yeni virüslerden hiçbiri yok yeni versiyonu çıkarsa çok çok iyi olur.
-
bi bakim şuna teşekkürler
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------NoName bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaşlar birkaç sorun çekiyormuş koınuyu uplayalım görsünler.
-----------------------------
-----------------------------nassı?
NoName bunu yazdı:
----------------------------- -
Benim pc den bişiler sildi sanırım ama daha ne sildi bilmiyorum. Mesaj yazim dedim herzaman lazım olur.
-
notepad niye var la |: kaybetmemek için mesaj yazcakmışmış peeh foruma katkıların 46498606 sayfa olunca görürüm seni :D
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
:D:D:D:D İnternet Explorer yok amk :D oda mı virüsdü la,sildi attı valla..Tebrikler güzel paylaşım,Firefox devam bakalım :D çok güldüm amk,bi baktım ie yok :D
-----------------------------deneyen bazı arkadaşlarda görev çubuğundaki ie kaybolmuş birde nero çalışmamış :)
-
yaws milattan önce bi konu açmıştım generic host diye bi uyarı vsrdı cdroom çalışmadığından müdahale edemiyodum program kuramıyodum expoler.exe yi kendim çalıştırıyodum masaüstü öyle gözüküyodu neyse ben bunu denedim ilk etapta çok güzel oldu fak at yeni bi virus programı kurmaya kalktım ((: yine aynı sorunlar başgösterdi program kurulumları yarıda kalıyo ekle kaldır çalışmıyo ve bu keizer killer da çalışmıyo ((: şimdi napmak lazım acaba format diye atlayanlara bi kere daha söylüyorum cdroom çalışmıyo ((: