folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 21 Eylül KPSS Sinavi Hakkinda Bi Soru

21 Eylül KPSS Sinavi Hakkinda Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yarinki kpps sinavinda sadece ortaogretim ve onlisans mezunlari girebiliyor

lisans mezunu girdigi zaman nitelikli dolandiricilik olarak dava edilebiliyor diye birsey duydum 

bunun asli astari varmidir ? bilgisi olan varmi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    birisinin yerine girmeyi mi dusunuyorsun?

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

kpss2'ye başvurduğunda henüz lisans mezunu hakkını kazanamamış kişiler sınava girdiklerinde lisans mezunu olmuşlarsa atamaları B kadrolarından yapılırmış.

Kişi hem kpss hem kpss2 ye başvurmuşsa kpss lisans başvurusu iptal edilirmiş.

nitelikli dolandırıcılık kısmını bilmiyorum

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2008_KPSS_ORTONL_KLVZ/2008_KPSS_ORTONL_Kilavuz.pdf

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mezun olacak kisilerin kpps ye basvururken mezun olacaklari en ust bolumune gore basvurmalari gerekiyor diye yaziyordu

lisans okurken daha bitmedi diye lise bolumunden basvurmaman gerekiyormus diye okudum illa lisans bolumunden kpss ye girmen gerekiyormus

lisans bolumu okurken veya mezunken onlisans dan kpss ye girersen nitelikli dolandiriciliga giriyor mus 

onu soruyorum yani varmi gercekten boyle birsey

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Matematik'i ful çıkardım her halde.

Yaw o tarihte Atatürk'e Mareşallık ünvanı sakaryada verildi değil mi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Matematik'i ful çıkardım her halde.

Yaw o tarihte Atatürk'e Mareşallık ünvanı sakaryada verildi değil mi

-----------------------------

evet :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    valla kolaydı ama coğrafya olmasa eminim  1. ben olurdum :P ama bazı sorular şaka gibiydi. 2008 avrupa şampiyonasını kim kazandı-bi sonraki yerel seçimler ne zaman vs.

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

c gruplarına inceden bir mesaj verilmiş heralde.sorular zaten kebaptı.Kitapçığın son sorusu 2008 avrupa şampiyonu kim olmuştur şeklindeydi..benim burdan çıkardığım anlam.

Alın a.k bu da hacı bekirden size hediye olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    underzero hocam, lisans mezunlari bu sinava giremiyor tabiki. onlarin girecegi sinav 28-29 haziranda gectigimiz aylarda yapilan sinav idi. önlisans ve ve lise mezunlari bu sinava girip yararlanabiliyorlar. gelelim icraatin basladigi yere. simdi hocam asil problem atamalarda filan basliyor. örnegin aksaray ilcesine kpss sinavi ile basvurdun lisans mezunusun ama lise düzeyi kpss puanin var elinde. adamlar senden lise diplomani ve kpss puanini istiyolar mülakata girip geciyorsun. sonra göreve baslarken ilgili birim senin gecmisini arastiriyor siz farkında olmuyorsunuz. yada arastirip birsey bulamasa bile lisans mezunu oldugun ögrenilirse. devleti ve devlet kurumlarini nitelikli bir sekilde dolandirmaktan ceza alma olasiligin yükseliyor. tabi şu sekilde yansitilir genelde " devlet ve devlet kurumumlarina memur olamaz diyerekden bir daha devlet kurumlarina girisine izin vermezler." zaten böle bi sucu aldiktan sonra memur olma sartlari arasinda var olan hüküm giymemis olmak sartinida ihlalden elimizde patliyor.. göree baslayip 5 senede calissan 10 sene de calissan calisirken lisans mezunu oldugun ortaya cikarsa birde senden tazminati ile o güne kadar aldigin maaslari ceza ve borc olarak üzerine yüklüyorlar:) anliyacagin cok sakıncali bir iş.. işe girecegin yerlerde saglam adamlarin tanidiklarin sen emekli oluncaya kadar seni kollayacak amirlerin yoksa böyle islere girmek risklidir.. ayrica lisans okuyan bir kisi lisansi bitirmeden bugünkü kpss girebilir mezun olmamak sarti var.. kaldiki lise veya ön lisans düzeyinde devlet memurluguna alinanlar alindiklari gün itibari ile lisans okuyabilirler diyor. demekki hocam lisans okuyor olan adam eylül kpss kazanip göreve baslarsa o okudugu lisansi tamamen unutacak. görevde iken öss girip tekrar lisans okuman gerekicek gibi birsey demek istiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

offf onlisans zordu bee :) G-8 zirvesini o kadar düşündüm hatta siliyordum cevabı Japonya yapmıştım ve doğru cıkmıs dıgerlerı sallamasyon..

Yada bi de şu cografyadaki erkek oranlarının artısını cozebilen var mı? kentsel vede kırsal kesimlerdeki soruyu.. ben okudum cevapları hepsi doğru :s 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@cagatay09

tesekkurler aradigim cevap buydu :)

Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 13