21 Gunde Vucut Yapma Egitimi
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Neobantist bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------İyi bir antrenman bir çeşit masturbasyondur,
-----------------------------fight club terk..
-----------------------------İyi güldüm :) patron bana ters ters baktı ak .D
-----------------------------Buna onun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle, :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Buna onun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle, :)
-----------------------------Denerim :)
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Denerim :)
-----------------------------:)
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------21 günde yapmanın tek bir yolu var: steroid
-----------------------------Tamamen doğru. Yeni başlayan birinin ilk 3 haftası zaten gerçek idmandan çok uzaktır, kasları ısındırmak için basit egzersizler yapılır. Ama videodaki püf noktaları çalışmalarınızda kullanırsanız yarar sağlar. Zaten paylaşan arkadaş da bunu söylemiş, 21 günde olmayacağının bilincindedir o da :)
-
Müridler kimsede premium yok mu? Bir kaç saatline olsun verirseniz çok makbule geçer?
-
o hapları kullanan insanlar uzun süre sonra tekrardan evrim teorisinin tersine doğru yol katediyormuş beyler. bildiğin suratınız maymuna göğsünüz felan da eşeğin kıçına benziyormuş.
hele bir de bir kaza geçirdiğinizi düşünün spor yapmanızı engelleyen, işte o zaman hırrı yediniz demektir. o kaslar löp et olarak öyle bir sarkıyormuşki intihara meyillenebiliyormuşsunuz.
biraz absürt örneklerim umarım hapçı olmanızı engeller..
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------o hapları kullanan insanlar uzun süre sonra tekrardan evrim teorisinin tersine doğru yol katediyormuş beyler. bildiğin suratınız maymuna göğsünüz felan da eşeğin kıçına benziyormuş.
hele bir de bir kaza geçirdiğinizi düşünün spor yapmanızı engelleyen, işte o zaman hırrı yediniz demektir. o kaslar löp et olarak öyle bir sarkıyormuşki intihara meyillenebiliyormuşsunuz.
biraz absürt örneklerim umarım hapçı olmanızı engeller..
-----------------------------Hacı nerde yaşıyon sen ? mağrada filanmı :D yok öyle bişey ama hormonel iğneler ve haplar var sadece erkekliğini alır senden okadar :)
-
Böyle konuların hiti çok yüksek oluyor millet 1 ayda coleman olacağını sandığından gözü dönüyor anlaşılan :) . 6 dakikada baklava konusu mu ne vardı o da baya bir ilgi çekmişti . Küreselleşme , büyüyoruz güçleniyoruz derken bizi holywood un emrettiği şekle sokacak anlaşılan . Şimdi bedensel , zamanla fikirsel anlamda ulaşılacak ideal insan kalıpları türeyecek ve o şekli almak için büyük bir şevkle çalışacağız . Tek tip toplumdan tek devlete giden süreçte kahrolsun illuminati :D .
-
15 yıldır Body yapıyorum.....
21 günde Yalanı,baya güzelmiş :)
Bugün BODY'e başlarsanız vücudunuz 6 ay sonra gelişmeye hazır hale gelir...
Acı-Sebat yoksa KAS DA YOK...
Ab Şefır Joni Vayt,SibeL Can Diyeti,hareket etmeden zayıflayacağınızı garanti eden haplar,tamamen organik ballar........
Bir zamanlarda Ateş topu modası vardı..Topu çevirdikçe zayıflıyordun :)
YALAN ne güzel şey yav...İnsanlara inanmak istediklerini söyleyince hemen dize geliyorlar.
Body konusunda baya bir okuyup yutmuş biri olarak BODY için size önerim Arnold'ın bir vücudun eğitimi adlı kitabını okumanız...
Bu akşamda idman yapacam :) Beklerim..
http://www.bodybuilding.com/exercises/
Güzel bir sitedir.
-
Kimse çekmiyomu ya :D