folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 23 Yaşındaki Türk Hacker Yakalandı



23 Yaşındaki Türk Hacker Yakalandı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2004
    Erkek
    Adana dion haaa borumu lan ..Tüm alemlerin en psikopatı burda yasar...İnternetinde en babaları adanalıdır..Hemserime uzuldum walla umarım fazla yemez..

    Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hckrfox
    hckrfox's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek
    Hocam bende adanalıyım ya işte hemşom nede olsa atilla e. :))))))))

    Beni duyduğun anda bana itaat et.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    http://money.cnn.com/2005/08/26/technology/worm_arrest/index.htm?section=cnn_tech yakında Forbes ve Times a da kapak olur umarız.

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Adanalılar kuşatmış tahribat.com'u. :)


    Ben de adana.


    enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2004
    Erkek
    way bea adam cnn e haber olmus anasını satiim...İnsallah bırakırlar ..Ama FBİ mefbiay karısmıs isin isine adam z.ki tutmus gibi gozukuyor...

    Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    beyler bende yazıyom :) 2-3 yıl sonra bekleyın :) vırus ıcın neler bılmek gerek neler gerekıo bır bır soyleyın ben okuyayım veya alayım yazayım :) tuylerım dıken dıken oldu a.q :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2003
    Erkek

    Atilla Ekinci, 21 yaşında. Kısaca delil yok ve fazla abartıldı, o çocuk bu suçların çoğunu yapamaz.Sadece bir forumda yazdığı (ki nick benzerliği bence) yazıdan dolayı ele geçirebildiler.Yoksa o hesapları veya web sayfalarını onun hacklediğini kesinlikle ispatlayabileceklerini sanmıyorum.Onun için burda yazdıklarınıza dikkat edin.Yoksa yapmadığınız birşey için sizde zan altına gidebilirsiniz.Sonuç olarak, iş bilir kişide bitiyor ki, kendini beğenmiş daha TCP/IP nin alt yapısını bile bihaber birinin kendi egosunu tatmin etmek için evet bu yapmıştır demesi bile yetiyor bazen.Yoksa hesaplara girebilen ve bu kadar dikkatsız davranabilen biri sadece 1-2 milyar çalmakla kalmaz.Worm yazdığı için tutuklandı ama programcılıktan bihaber olan çocuğu reklamını yapmaktan başka birşey yapmadılar.
    Evet Adana mühabbetine gelince, birçok yabancı elit sitede (neworder gibi), hit olmuş makaleler ve yazılar yazan ve çoğu insanın amerikalı falan zannetiği bir sürü Türk ve Adanalı arkadaşım var ama çoğumuz artık eskilerde kaldık ve ekmek parası peşine düştük.
    Misoskian, Xcoder, Teo, BlueSky,RocknRoll,Redcode... bunların hepsi Adana veya Mersinli

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    cukurova bunu yazdı:






    Onun için burda yazdıklarınıza dikkat edin.Yoksa yapmadığınız birşey için sizde zan altına gidebilirsiniz.







     


    yani öyle bir dolandırıcılık,virüs yazma gibi bişey olsa olsa(ki yok)  tahribat.com adminleri hemen ip'mizi devlet'e mi verir diyorsun?


    enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    Merak etmeyin buradaki hiçbir admin sizin IP'nizi devlete verecek değildir. Böyle bir adiliği yapacak adama Tahribat'ta yer vermeyiz...

    (Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2003
    Erkek

    Fatih bunu yazdı:



    yani öyle bir dolandırıcılık,virüs yazma gibi bişey olsa olsa(ki yok)  tahribat.com adminleri hemen ip'mizi devlet'e mi verir diyorsun?



    Diyelim ki 3-4 kafadar lamer bir araya geldi.Ve bunların dışında birileri bir boq yedi.Bu kafadarlar da bu konu hakkında konuşurken forumda kendi yaptıklarını ima etti diyelim.Bu itiraftır ve delil niteliği taşır.Mahkeme kararı ile devlet sitenin bütün db ve loglarını tarayabilir, site yönetici buna karşı çıkarsa suç işlemiş olur.(mahkeme kadarına karşı çıkmaktan).Sonuçta foruma yazan şahıs bulunur, karar ile evi aranır ama pc de birkaç porno resimden ve download ettiği birkaç programdan(lamer appz) başka birşey bulamazlar.Ne bir source code, nede programlama software... Burda çelişki doğar, kişi kendi yaptığını yazmıştır (kendini büyük göstermek için) ama delil yoktur ve denilirki kişi pc deki veya herneyse onları yok etmiştir.Oda sorgusunda forumdan diğer bir kaç kişinin adını verir.Sıra onlara gelir...


    Sonuç olarak, herkesin internetten banka hesabına girseniz bile parayı çekebilmeniz için transfer etmeniz gerekir(ip,proxy falan yakalanmayı geçtim) ve eninde sonunda bankaya gidip o parayı almanız gerekir.Parayı kimin hesabına transfer ederseniz oda zanlı durumuna düşer.Sonuç olarak parayı istediğiniz yere gönderirsiniz ama asla elinizle tutamazsınız.Çok çok çömert bağışlarda bulunursunuz, oda itiraz halinde geri alınır.


    Yani arkadaşlar bu hackerlik işi falan hikaye, bunları yapacak kadar zeki bir adam gidip forumda falan ben yaptım demez veya millete nasıl yaptığının taktiğini falan vermez... Siz düşünün sadece sizin bulduğunuz bir hack yöntemini başkasına öğretirmisiniz.

Toplam Hit: 8404 Toplam Mesaj: 43