folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 24 Nisan Cumartesi Taksimde Türklüğüne Sahip Çık..

24 Nisan Cumartesi Taksimde Türklüğüne Sahip Çık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14520581.asp?gid=373

Yaklaşık 200 kişilik grup, saat 19.00 sıralarında Taksim Tramvay Durağı yanında toplandı. Siyahlar giyindiği görülen grup, "Bu acı hepimizin. Bu yas hepimizin" yazan pankart açıp mumlar yaktı.

Bu sırada Türk bayraklarıyla meydana yürüyen yaklaşık 25 kişilik grup gerginliğe neden oldu. Polis, sloganlarla anma etkinliği düzenleyenlere doğru yürüyen gruba engel oldu. Karşı tepki gösteren grup, The Marmara Otel'i önüne götürüldü.

200 kişi yoktu palavra.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14520581.asp?gid=373

Yaklaşık 200 kişilik grup, saat 19.00 sıralarında Taksim Tramvay Durağı yanında toplandı. Siyahlar giyindiği görülen grup, "Bu acı hepimizin. Bu yas hepimizin" yazan pankart açıp mumlar yaktı.

Bu sırada Türk bayraklarıyla meydana yürüyen yaklaşık 25 kişilik grup gerginliğe neden oldu. Polis, sloganlarla anma etkinliği düzenleyenlere doğru yürüyen gruba engel oldu. Karşı tepki gösteren grup, The Marmara Otel'i önüne götürüldü.

200 kişi yoktu palavra.

Halkların kardeşliği lafını da unutmamışlar hocam. 

Süslü bölücü haşereler.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Neyse arkadaslar umutsuzluga kapilmamak gerek.Bu ulke manda ve himayeyi beklerkende bagimsizligia inanan bir avuc insanla Kurtulus Mucadelesini baslatmis sonra topyekun tek yumruk olmustur.Herseyden once tarih sayfasinda adi bile gecmeyen adamlardan degilizi.1000 yillik devlet teorisi var bu milletin. Korkakliktan degil bu milletin suskunlugu.Bu millet konustugu zaman tarihi ne denli degistirebildigini tarih yazildigindan beri butun dunya bilmektedir.Bu millet yine konusursa, simdi iktidar sahipleri ile kol kola girip gaflet dalalet ve hiyanet icinde bulunanlar bu milletin aldigi nefesin bugusuyla bile bogulacak kadar devlet ve millet teorisine sahip degillerdir. Evet barbariz, evet fasistiz, evet solcuyuz, evet Ataturkcuyuz, evet Muslumaniz, evet ateistiz, evet ocuyuz, evet bucuyuz ama kafadan atmiyorum yada hayal kurmuyorum bu millet barbarca,fasistce,inanciyla,devrimle,topla,tufekle,satirla,baltayla,caniyla,kaniyla... vatanini ve hurriyetini savunmasini bilir ve tarihte de hep bilmistir.

Yeter ki Unutmayin! Atalarinizin neleri basardigini unutmayin !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Amcamızın hemen sol tarafındaki genci rappermcs'e benzettim ama doğru mudur ?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yok hoca amcamız h.paşada tepki vermiş. biz taksimdeydik. benziyor ama.gözlerim kapanıyor iyi geceler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Al işte a.k ya korkulan oldu işte sen orda kendi ülken için gidiyorsun ama sen taşkınlık çıkaran insansın sen kakasın istenmeyen insansın hem de kendi ülkende!!! O oruspu çocukları gövde gösterisini istediği gibi yapınca kardeş sen orda bayrak açınca taşkınlık çıkaran insan oluyorsun işte bunun için gitmeyin dedim sikinize takmayın dedim bırakın istedikleri gibi ötsünler kimsenin bunları taktığı yok ki lanet olsun ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

millete tepki verdiğimizi gösterdik.biz onların istediğini yapmadık bize yakışanı yaptık ve taşkınlık yapılmadı. taşkınlığı en son ermeniler yapmış. bu gerginliğin olması normal. tepki verirsen sonuç çıkar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

millete tepki verdiğimizi gösterdik.biz onların istediğini yapmadık bize yakışanı yaptık ve taşkınlık yapılmadı. taşkınlığı en son ermeniler yapmış. bu gerginliğin olması normal. tepki verirsen sonuç çıkar.

ahmet rappermcs nerelerde ya dünden beri foruma girmemiş, pm attım cvpda vermedi. dün ben ayrıldıktan sonra içerimi aldılar çocuğu noldu? :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Türkiye aleyhtarı gösterilere, karşı gösteriler artarak devam etmelidir. Sizlerin yaptığı gibi.
    Böylece politik durumdan nemalanan bütünlüğe karşıt gruplar korkacak ve Türk milletinin sabrını taşırmamaları gerektiğini hatırlayacaklardır.

İçinizi ferah tutun ama tepkiyi göstermekten geri kalmayın.

Sevgiler. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

rappermcs nerelerde ya dünden beri foruma girmemiş, pm attım cvpda vermedi. dün ben ayrıldıktan sonra içerimi aldılar çocuğu noldu? :d

boğaziçi universitesine arkadasının yanına gideceğini söylemişti. hala yok.

Toplam Hit: 7068 Toplam Mesaj: 52