25 Bin E Kadar Dizel Araç Tavsiyesi
-
en temiz focus kac bine bulunur bari koc olsun ?
-
Fiesta kadar lanet bi araba yok hiç tavsiye etmiyorum
-
PanxeR bunu yazdı
en temiz focus kac bine bulunur bari koc olsun ?
hayırlı olsun tayfun parayı kırdın demek sonunda iş meslek ne şuan :)
-
haziran sonuna kadar 24 bin sifir faiz ayda bin liraya verio arabayi ne dersiniz buna.
yanliz hocam turkcell iletisim merkezi + e ticaret
daha parayi buldugum yok. kolay kolay da bulamam gibi. ailenin destegi ile ve ihtiyactan alicaz
PanxeR tarafından 23/Haz/14 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
2.el hasarlı seat ibiza, mitsubishi lancer olabilir.
-
hocam cıddı kullanıcıysan kendı aracımı verebılırım bende askere gıdıyorum o yuzden satıyorum ama soyle anlatayım aracımın pert kaydı var fakat nokta boyası hatası hatta cızıgı yok nasıl dersen balkan otomotıvdende sorgulatabılırsın(opel yetkılı bayısıdır) balkanda ıken garajı su basmasından dolayı opel aracı perte cıkartmıs sadece elektrık tesısatı degısmıs onun dısında en ufak hatası yok ıstedıgın yere goturebılırız baktırabılırız ıstedıgın makınayada sokabılırsın motorunda kaportasında en ufak hata bulamazsın boyayı degısenı gec cızık yok aracta 2006 model opel corsa 1,3 cdti 90 beygırlık arac fıyatta son 18,500 dusunursen pmlersın cıddı kullanıcıysan kacırılmaz babam uzun senedır kullanıyor tık demedı arac sadece sıgortadan para alınsın dıye aracın gecmısı lekelenmıs sehır ıcı cok az yakıyor bır depo ıle 900 km gıdıyor
-
megane 2 1.5 dci'den daha az yakan ve performans ürünü bir araç bulamazsın kokluyo la
-
MeTiN_7 bunu yazdı
hocam cıddı kullanıcıysan kendı aracımı verebılırım bende askere gıdıyorum o yuzden satıyorum ama soyle anlatayım aracımın pert kaydı var fakat nokta boyası hatası hatta cızıgı yok nasıl dersen balkan otomotıvdende sorgulatabılırsın(opel yetkılı bayısıdır) balkanda ıken garajı su basmasından dolayı opel aracı perte cıkartmıs sadece elektrık tesısatı degısmıs onun dısında en ufak hatası yok ıstedıgın yere goturebılırız baktırabılırız ıstedıgın makınayada sokabılırsın motorunda kaportasında en ufak hata bulamazsın boyayı degısenı gec cızık yok aracta 2006 model opel corsa 1,3 cdti 90 beygırlık arac fıyatta son 18,500 dusunursen pmlersın cıddı kullanıcıysan kacırılmaz babam uzun senedır kullanıyor tık demedı arac sadece sıgortadan para alınsın dıye aracın gecmısı lekelenmıs sehır ıcı cok az yakıyor bır depo ıle 900 km gıdıyor
hocam yıllarca ikinci el araç kullandık , ilk defa heves ettik sıfır alalım diye. biraz daha araştıralım bakalım belli olmaz. saolasın.
hocam bu araçların sürüşü çok mu kötü bana mı öyle geliyor anlamadım ama hiç keyif vermiyor :(
PanxeR tarafından 23/Haz/14 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
Hyundai Accent yada ford focus
+1
Hyundai taksiden dusme filan degildi temiz bulursan on numara arac. Elden cikartirkende kolay olur.
-
Micra mi baksan ki. 1 motor olanlar falan var ya.