25 Gün 25 Gece Tatil
-
benim velim yok burda:d tek yasıyorum ne olack simdi ?
-
onu m.yard. sormak lazım (:
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hallederiz :)
cakma veli yaratırız ortaya :) -
ByMusty bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------hallederiz :)
cakma veli yaratırız ortaya :)
aynenn :))Hocalar bu hafta geçsinde ben izini alayım 25 gün yatayım bir daha zaten okuldaç ok problem var 4. sende okuldan atılan biri diye tarihe geçicem :)
-
YGS Nedir Usta Bir Açıklayın Bana
Bu Tatilden Lise Öğrencileri Faydalanabiliyormu ? ¿
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------hocam sana dicek bişi yok hem lisede okuyosun hemde soruyosun :)) sen bırak bu okulu :))
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------Yeni girilecekler sınavı :)
Bazen ösym öğrencilere giriyor, gireceği öğrencileri de sınvla seçiyor.anlamişko :D sıra sanada gelecek :)))
-
patates bunu yazdı:
heee tatil haremlik selamlıktır kesin
:) tatil ama sigara içki sex yasak
tatil ama feto hoca stylee:)
oh yeaah
-----------------------------aslında sana katılırdım ama sexsin yasak olmasına tepkili olamam hocam tatile çıkıcaklar lise talebesi yani sırf cinsel arzularınızı karşılıycaksanız diye namus kavramını iktiniz yapmayın gözünüzü seveyim snin ikicem diye baktığın liseli kızın babası var kardeşivar bu mantıkla gidersen ortada bakire kız kalmıycak
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
oh yeaah
-----------------------------aslında sana katılırdım ama sexsin yasak olmasına tepkili olamam hocam tatile çıkıcaklar lise talebesi yani sırf cinsel arzularınızı karşılıycaksanız diye namus kavramını iktiniz yapmayın gözünüzü seveyim snin ikicem diye baktığın liseli kızın babası var kardeşivar bu mantıkla gidersen ortada bakire kız kalmıycak
biraz gelişi güzel yazdım baskıyı dile getirmek için orayı kaçırmışım.ama ben liseli filan değilim liseliyede ikicem diye bakmam ama ikenede ikilenede karışmam öle ortada bakire kız kalmayacak (sanki stoklar azalıyo) tavrı ile kızlardan mal gibide bahsetmem
-
patates bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
oh yeaah
biraz gelişi güzel yazdım baskıyı dile getirmek için orayı kaçırmışım.ama ben liseli filan değilim liseliyede ikicem diye bakmam ama ikenede ikilenede karışmam öle ortada bakire kız kalmayacak (sanki stoklar azalıyo) tavrı ile kızlardan mal gibide bahsetmem
hocam ben öyle görünmemelerini istediğimden öle yazdım özellikle bir kız görünce insan görmiyen cinsel bi varlık gören kendi akrabalarından başka kızlara saygı duymuyan okadar adam varki yani sinirim sanadiğildi tamamen kızlara mal gözüyle bakanlaraydı yani asıl sinirim kusura bakma