25 Tl Civarında Ekran Kartı
-
Huerfanos bunu yazdı
vur demiş öldürmüşsün la samet mx400 nedir layn :D onboard daha iyi yani ,
hocam uzun zamandır fiyat konusunu takip etmiyorum fakat ati radeon 9250 den sonraki versiyonu vardı ona bakabilirsin veya xt1150 miydi neydi ona bakabilirsin
olmadı şunlar var fx5500 var -
elimde g 210 geforce nvdia ekran kartı var uygun fiyat karşılıgı veririm 16x express yuva
-
Poet bunu yazdıCEO bunu yazdıPoet bunu yazdı
25 tl lik jelibon,şeker falan almalısın kardeşim daha iyidir
böyle salak salak cevap vermen gerekmez hacı, 25 tl'lik ekran kartı istemiş adam biliyorsan söyle bilmiyorsan, bu şekilde cevap vermek yerine hiç yorum yapma.
Hea 25 tl'lik ekran kartı istediğine göre bilgisayarının özellikleri öyle çok çok yüksek değildir.
Tutupta düşük özellikli bir makinaya Nvidia Quadro 4000 ekran kartı takacak hali yok..
Hayırdır lan dalyaprak?Sana giren çıkan ne?Kimseyi ezmeye kalkmadım,kötü bi amacım da yoktu.Başlığı gören herkes garipsemiştir zaten.
Herkesin parası olmayabilir bu espri yapılacak bi konu değil 25 lirası vardır 25 liralık istiyodur yaptığın ayıp o yüzden
-
kimsede dememişki pci-e mi agp mi die
agp ise 5700 felan bak :F
-
kadkyde el tezghindan geforxe fx5200 almtm15e bi bak belki bulursun
-
istanbuldaysan pm at numaramı vereyım mecidiyeköyde tanıdık firmalar var 3 aşağı 5 yukarı işini görcek birşeyler alabiliriz hocam
-
DestinatioN bunu yazdı
kimsede dememişki pci-e mi agp mi die
agp ise 5700 felan bak :F
anakart modelini niye istedim sanıyon hocu
-
bütün yorumları okudummu ctrl f yapıoz amk :F
lalada sormuş la ilk sayfada nie uyarmıyonuz amk =)
DestinatioN tarafından 17/Şub/13 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
SinusX bunu yazdıPoet bunu yazdıCEO bunu yazdıPoet bunu yazdı
25 tl lik jelibon,şeker falan almalısın kardeşim daha iyidir
böyle salak salak cevap vermen gerekmez hacı, 25 tl'lik ekran kartı istemiş adam biliyorsan söyle bilmiyorsan, bu şekilde cevap vermek yerine hiç yorum yapma.
Hea 25 tl'lik ekran kartı istediğine göre bilgisayarının özellikleri öyle çok çok yüksek değildir.
Tutupta düşük özellikli bir makinaya Nvidia Quadro 4000 ekran kartı takacak hali yok..
Hayırdır lan dalyaprak?Sana giren çıkan ne?Kimseyi ezmeye kalkmadım,kötü bi amacım da yoktu.Başlığı gören herkes garipsemiştir zaten.
Herkesin parası olmayabilir bu espri yapılacak bi konu değil 25 lirası vardır 25 liralık istiyodur yaptığın ayıp o yüzden
kusura bakmayın ozaman ne diyim.Bende de para yok ama ben yaşına bakıp da öyle bi takıldı müride..eyw
-
FX5500'ler 5 TL'den gidiyor. 25(ya da 35, ilk postta öyle denmiş) çok uçuk bir şey olmayacağı aşikar fakat idarelik bir şey alınabilir.
Cehaletle vs ile ufaktan dalga geçilir de, maddi durumla alakalı konuları taşağa sarmak terbiyesizliktir.
5 TL'ye FX5500 olmaz diyeceklere peşinen söyleyeyim, geçen hafta 2 adet aldım, gayet de oluyor.
@hapymy707
Hocam sen diğer arkadaşların da sorduğu gibi en azından anakart modelini konu altına not düşersen, o şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
Edit: Şimdi gözüm imzana ilişti de hocam, Türkiye'nin A'sı dediğin Atatürk değildir umarım. Uyku sersemi yanlış yorumlayıp kırıcı olmak istemiyorum ama umarım öyle değildir...
Mc_cO_By tarafından 17/Şub/13 11:47 tarihinde düzenlenmiştir