2.500 TL Telefon Önerisi
-
obie bunu yazdı
Bunun özelliği ne niye böyle pahalı ?
-
DadasAdam bunu yazdıobie bunu yazdı
projeksiyonu var. ekranı duvara yansıtıyor.
-
herlocksholmes bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıobie bunu yazdı
projeksiyonu var. ekranı duvara yansıtıyor.
Çin cidden çağın ilerisinde yaşıyor, büyük firmalardan çok daha önce güzel fikirler çıkarıyorlar. Helal olsun.
-
iPhone 6 64 GB..
-
iphone 6+ güzel telefon pişman olmasın değer kaybı olmaz ..
-
@dadasadam
İlk projeksiyonlu telefon Samsung'a ait. Galaxy Beam diye aratabilirsin. Fakat tutulmayinca Samsung yeni modelini çıkarmadı.
-
insanlar bir telefona neden o kadar para verirler.
-
Mustafa bunu yazdı
@dadasadam
İlk projeksiyonlu telefon Samsung'a ait. Galaxy Beam diye aratabilirsin. Fakat tutulmayinca Samsung yeni modelini çıkarmadı.
Galaxy beam ilk değil. İlk projektör özelliği olan telefon -The Logic Bolt- 2009 da çıktı. Galaxy beam bundan 3 sene sonra çıktı.
Çin için ilk derken de sadece projeksiyon olayını değil bütün yeniliklerini göz önünde bulundurdum. Yoksa ilk projektör telefonun AMERİKAn yapımı The Logic Bolt olmadığını bilmeyen ölsün dimi ? :)
DadasAdam tarafından 14/Kas/14 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Belki 2500 TL bütçeni 100 - 150 TL aşabilir ama buna değer inan ki çünkü telefonda yok yok.
Full aksesuarlı görselini aşağıdaki linkten incelemeni tavsiye ederim.
http://www.vintagebrickphones.com/bilderspeicher/Motorola/3200/Motorola3200-1290-4.jpg
Jubei tarafından 14/Kas/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
g3 kadar saçma bir cihaz görmedim arkadaş. plastiği banyodaki aynanın plastiği gibi iki günde soyulur onun boyası. hem plastiğin akıllı telefonda ne işi var allahını seversen.
daha dün çıktı bugün 1200 1300 e düştü.
hiç girme hocam g3 e falan al bir iphone 6 plus ya da 6 bak keyfine seneye satar yeni bir iphone alırsın yok ben android isterim dersen de z3 keser seni