folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 256 Ram Nasıl 192 Görünür?



256 Ram Nasıl 192 Görünür?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ekim/2003
    Erkek
    ulan abi benim fanı belki 20 kere yağladım maksimum 1 hafta sonra tekrar zırıl zırıl ötüyor.. şey kullanıcam castrol gtx magnatec kasa yatık dursa yağ dışarı akmayacak sürekli fan üzerinde kalacak dik durunca sorun oluyor sanırım.. bu magnatec şeyide reklamlarda gördüydüm yıllar evveli yapışıyormuş yağ parçaları motoru aşınmalara karşı koruyormuş vs.. eheh. ayrıca bide yeni çıkan bi ekran kartı vardı nvidia g-force 6600 serisi 64/256mb diyordu.. geçen birine bilgisayar aldık sadece program çalıştırsın hesabı antik küntik bişey ram'den alıp 256 mb'a yükselir diye tahmin ediyordum ama öyle değil abi.. mesela 256 mb ram vardı bizim o pc de 128 mb ekran kartı olarak görüyor 512mb olsa 256 ya vuracak sanırım.. yalnız ram'den çalmıyor enteresan tarafı..

    Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toplumdusmani
    toplumdusmani's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2006
    Erkek
    Birader amd işlemci ısınır.Bu amd den kaynaklanan bir olay.Bunu düzeltemediler gitti.Senin birden fazla fan takıp anında görüntü yapman lazım.Yoksa yakarsın aleti.
    Ramın olduğundan az görünmesi sık görülen bir olay.Anakart.

    -hey neler oluyor? -korkunç bir kaza oldu bir kaç ki$i öldü.. bir jet motoru eve dü$tü.. -adları neydi? -toplum..toplum dü$manları.. onları tanıyor muydun? -hayır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    ehu bilir kişi abiler zaten vukaatı çözmüş yazmış banada tekrarlamak düşer , evet ekrankartı onboard olduğundan direkmen ramdan yiyor , eğer bios ayarlarından çakıyorsan kapasitesini düşüre bilirsin ama bu seferde oyunlarda yada yoğun grafikli çalışmalardan randıman alamazsın... Çok ses AMD işlemi kastıkca fana dayandıkca dayanıyor , ve AMD lerde doğru soğutmalarda oldukca verimli oluyorlar buda ince bir detaydır, eğer harici bir ekran kartı alıp takarsan onboard otomatikmen devre dışı kalır sende 256 rahat bir şekilde kullanırsın yada RAM alıp takarsın... + ses olayı vidaların iyi sıkılmaması yada eksik olamasındanda kaynaklanıyor olabilir.

    Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    Hoja kesinlikle ekran kartı onboard dur.
    2. bir ihtimal ise bios ayarlarıdır ama dediğim gibi ekran kartı.

    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 2241 Toplam Mesaj: 15