folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 26K TL Ödüllü CS:GO Turnuvası

26K TL Ödüllü CS:GO Turnuvası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler zaten ben de "HADİ GİDİP ONLARIN AMLARINA KOYALIM !!!!" demiyorum, illa ki bir yere kadar geldikten sonra bizi de sikecekler.

global ile ilgili olarak sunu söyleyebilirim, sanırım cıktıktan sonra maksimum 3-4 gün oynamısımdır. bazı adamların global'de olduguna inanamıyorsunuz ki bunların bir kısmı boost'lanmıs oluyor zaten ama oynama saati 1k'yı gecip de yine o macta cok kötü olanları da gördüm. ayrıca ben de gercekten global'i hak eden oyunculardan birisi oldugumu söyleyemem, daha alt rütbelerde benden iyi olan bir sürü oyuncu vardır. önceki mesajımda da dedigim gibi %100 skill ile olmuyor bu olay, sansın ve takım oyununun da yardımı var.

simdi kesin gelirim diyenler kimler ? 5 kisi olalım yavastan, turnuvalar baslamadan kendi aramızda 1-2 mac yaparız hem. ultrasker geliyorsan ilk seni yazıyorum. daft 1k'yı gecmissin, esek degilsindir oynarsın sen de D:

iki de video koyayım kendimden, havamı atıp gideyim :

https://www.facebook.com/video.php?v=906173559424323&set=vb.100000950630177&type=3&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=909752972399715&set=vb.100000950630177&type=3&theater

Andrei tarafından 02/Ağu/15 13:15 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Andrei İyi hoş diyorsunuzda Online bu turnuva değilmi ? Hileyi Nasıl engellicekler .Pov demo çektirecekler bir sürü bypass eden cheat var bunu . Hilesi iyi olan alcak paraları ..

Comeback...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Vac bunu yazdı

Andrei İyi hoş diyorsunuzda Online bu turnuva değilmi ? Hileyi Nasıl engellicekler .Pov demo çektirecekler bir sürü bypass eden cheat var bunu . Hilesi iyi olan alcak paraları ..

ilk asama online, asıl bölümler offline. online'da hile yapsalar ne yazacak hocam, sonraki asamada samar oglana dönecek onlar :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

andrei mouse driverlarına kadar yükleniyor bu hile. Lan turnuvalarında bile ekipman getirmeleri yasaklamalılar.  Cs go ya güvenmiyorum hiç bir şekilde.

Comeback...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Steam adresim ekleyin çalışmalara başlayalım:

http://steamcommunity.com/id/FUZUN/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    newtonunkafasi bunu yazdı
    OFree bunu yazdı

BENDE GLOBALIM SAGLAM KİŞİ VARSA HARBİDEN ÖZELDEN YAZ BANA EKİPMANIM FULL BENİ ALACAK BİRİDE YOK SANIRIM BENCE FORUMDA 1 VS 1 DE

Çok fazla iddialısın yavru kurt :)

allaha şükür iyiyiz ya :))) zannetmiyorum benim gibi çok oynayan bu oyunu bu forumda o yüzden böyle bi diklendim :))

unix benimlede iletişime geçermisin

OFree tarafından 02/Ağu/15 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Freedoom is not free.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler carsamba son gün, hatta bu gece 00:00'de bile kapanabilir basvurular, kaydımızı yapalım artık.

linux yaz kampı'ndan ötürü bu hafta oyuna girme sansım yok pek ama ortak bir tarihte bulusabilirsek iyi olur, biraz fikir alısverisinde bulunuruz birbirimizle.

simdi kesin olarak kimler geliyor ? ultrasker, ofree, daft siz tamam mısınız ? 5 kisi olmamız lazım toplamda.

madcrazy de iyi oynuyordu sanki veya nick'i onunkine benzer birisi vardı forumda.

Andrei tarafından 04/Ağu/15 00:57 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

gönül isterdi ki katılayım lakin ki 10 winim var nova 4 :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

beyler carsamba son gün, hatta bu gece 00:00'de bile kapanabilir basvurular, kaydımızı yapalım artık.

linux yaz kampı'ndan ötürü bu hafta oyuna girme sansım yok pek ama ortak bir tarihte bulusabilirsek iyi olur, biraz fikir alısverisinde bulunuruz birbirimizle.

simdi kesin olarak kimler geliyor ? ultrasker, ofree, daft siz tamam mısınız ? 5 kisi olmamız lazım toplamda.

madcrazy de iyi oynuyordu sanki veya nick'i onunkine benzer birisi vardı forumda.

hacıt önceki sayfalardan iplemediniz ama yine yazayım adam bulamazsanız ben gelirim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hoca ben öylesine yazmıştım konu cs go konusu diye

turnuvaya falan girmem ben :D

rezil olmayak boşu boşuna, kendime güvenmiyorum

Toplam Hit: 5246 Toplam Mesaj: 41
cs go turnuva