28 Hafta Sonra
-

File: 28_Hafta_Sonra.part1.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DeleteLink:
File-Size: 100,00 MB
Uploaded: 18.09.2008, 13:10:42
----------------------------------------------------------------------------------------------
File: 28_Hafta_Sonra.part2.rar
DeleteLink:
File-Size: 100,00 MB
Uploaded: 19.09.2008, 14:06:07
----------------------------------------------------------------------------------------------
File: 28_Hafta_Sonra.part3.rar
DeleteLink:
File-Size: 88,50 MB
Uploaded: 19.09.2008, 15:06:20
şifre www.turkddl.gen.tr
-
nasıl bir film bu :)
-
sırf isminden bakarım ben bu filme :)
-
manyak bir film diyebilirim upload ettigim bütün filmleri izleyipde upload ediorum yani tavsiye ediorum :D gerilim korku diyebilirm sürükleyici bir film
-
gecen aksam film indiriyim dedim %98 'de zaman aşamına urayan siteyi s*ksem kimi s*ksem bılemedım neyse güzel filme benziyo bali bunu adam gibi indiriyim :|
-
tavsiye ederim dehşet bi film
-
yaf film ölümcül deneye benzemio mu ?
-
Orta halli bir dead derim . bazı sahneleri çok etkileyici kamera çekimleri gayet güzel film en iyi kameraman ödlünü aldı.sadece sonu okadar şaşırtıcı değildi yinede iznelinmesi gereken bir film. Kıza dikkat edin çok hoş bi parça..
-
indirdim ama pişman oldum görüntü kalitesi çok kötü..
-
bu tür filmlerden nefret etsemde hakkını vermeliyimki dayılar çok güzel kapak yapmış... insanın içinde ilgi uyandırıyor direk :) kotasız olsaydı izlerdim ama maalesef:D
-
indirenler varmı? Görüntü ve Ses kalitesi nasıl.. boyutu çok küçük sanırım pek düzgün değildir
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 16