290 $ A Htc One X
-
Merhaba sevgili müridler bi ark geçici görev için afganistanda ve bana burdan 2 adet htc one x
getirebileceğini söyledi fiyat 290 dolarmış. Kendi pasaportunada kayıt işlemini yapabileceğimizi söledi.
Makul bir fiyat gibi gözüküyor. Sorum şu bu cihazı kullanan varmı nasıl bişeydir.(kalite bakımından)
HTC konusunda en ufak bir bilgim yok şu ana kadar hiç ilgimi çekmemişti.
-
290 $ paramı hocam süper cihaz elimdeki s3'ü birine kakalasam bende alacam arkadaşına söyle bir tane daha getirsin :D
yalan yanlış yorumlarıda var
-
çin malı (çin derken çakma değilse demek istedim)değilse bedava hiç kaçırma:))
erblood tarafından 19/Haz/13 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
costantin bunu yazdı
Merhaba sevgili müridler bi ark geçici görev için afganistanda ve bana burdan 2 adet htc one x
getirebileceğini söyledi fiyat 290 dolarmış. Kendi pasaportunada kayıt işlemini yapabileceğimizi söledi.
Makul bir fiyat gibi gözüküyor. Sorum şu bu cihazı kullanan varmı nasıl bişeydir.(kalite bakımından)
HTC konusunda en ufak bir bilgim yok şu ana kadar hiç ilgimi çekmemişti.
Beyazından var kullanıyom 1,5 yıl oldu. Hiç sorun yaşamadım. Gayet güzel telefon. Bayada kullanırım gibime geliyor. Fazlasıyla yetiyor.
290$ süper fiyat. Tayvan malı olduğu için oralarda ucuzmuş baya bende duydum.
-
erblood bunu yazdı
çin malı (çin derken çakma değilse demek istedim)değilse bedava hiç kaçırma:))
hocam onu ben özellikle görüştüm kendiside az çok bu işlerden anlayan biri olduğu için sıkıntı yok hatta kendisi almış kullanıyor sanırsam şu an
-
290$ süper fiyat. Tayvan malı olduğu için oralarda ucuzmuş baya bende duydum.hocam orjinaldemi t
hocam orjinalde mi tayvan malı yoksa ordakilermi tayvan
-
Hocam One X+ fiyatı ona yakınsa ondan aldır. SDN deki bi adam Paris teki HTC ONE ın review in da Androide geçme sebebim HTC One X+ diyo çünki, ve hayırlı olsun diyeyim dedim şimdiden :)
-
Hocam telefonun camı helikopter camından yapımlış. O camla duvara çivi bile çakarsın
Buna ek olarak da telefonda Beats Audio var. Bu iki özellik yeter de artar:D -
mümkünse one x+ al , nasil apple da S takısı olan cihazlar eksikleri giderilmiş oluyor HTC de de öyle
-
costantin bunu yazdı290$ süper fiyat. Tayvan malı olduğu için oralarda ucuzmuş baya bende duydum.hocam orjinaldemi t
hocam orjinalde mi tayvan malı yoksa ordakilermi tayvan
orjinal tayvan doğrudur genel merkezide New Taipei City burdadır. Ama tayvan teknolojide baya ileridedir.
-
C-M-D bunu yazdı
Hocam telefonun camı helikopter camından yapımlış. O camla duvara çivi bile çakarsın
Buna ek olarak da telefonda Beats Audio var. Bu iki özellik yeter de artar:DCamı konusunda ufak bir ayrıntı yeni çıkan telefonların ekran camlarının hepsine bor kullanıldığından yatay olarak yere paralel düşmelerde pek sorun olmuyor ama dikey olarak düştüğünde cam çatlıyor kırılıyor ama asla dağılmıyor şahsen htc one x te denenmiş olaydır. Beats audio ise inanılmaz birşey zaten sırf müzik dinlemek için bile alınır bu telefon.