2Advanced.Com Scripti (İstek)
-
arkadaslar bu scripte acil ihtiyacım var. elinde olan varmı çok araştırdım ama bulamadım. linkler hep kırık...
-
iyi scriptmiş bulabileceğini sanmıyorum.
-
flashı çek siteden sonra editle kafana göre
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------
flashı çek siteden sonra editle kafana göre
-----------------------------keşke dediğin kadar kolay oolsa =)
-
Çekeceğin siteyi mozilla firefox ile aç ve sayfayı farklı kaydet kaydedilen dosyalarda olur..
veya sothing swf quicker proğramını kur flashlı sayfaya internet explorerle gir kurduğun proğramın logosu explorer in sağ üst köşesinde belirir,logoya tıkla gerisini anlarsın
Yada flashget gibi bir download yöneticisi indir ve flashın urlsini programa gir hepsi bu kadar flashı indirir.
-
2advanced ford'un sitesini yapan adamların.
Aynı zamanda birçok ünlü ceo çıkartan devlerin tasarımcıları.
Script'ini unut diyebilirim :)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------2advanced ford'un sitesini yapan adamların.
Aynı zamanda birçok ünlü ceo çıkartan devlerin tasarımcıları.
Script'ini unut diyebilirim :)
gecen sene indirdim hacı ama bilgisayarım çöktü ve içindeki verileri kurtaramadım. şimdi lazım hemde çok lazım ama bulamadım. gecen sene indirdiğim link kırık ve site sahibi linki bi modun verdiğini söylüyor. o modda kayıplara karışmış. yani wareze düştü ama nadir bulunuyor. hatta introsunu uyarlamıştım benim siteye bi ara full sccripti mevcut ama bulamadım işte -
O da wareze düşmüşse Amerika'da yaşayan türk sayısı artmış demekki..
Doğrudur.
:D
-
beyler ne yaptım ne ettimse scripti çekemedim. Bu işten anlayan müridler bi el atsanız cidden çok lazım . hem sizede lazım olur bu siteden bu scripti çekecek çok adam var biliyorum yardım edin şu garibana :)...
-
begendik bunu yazdı:
beyler ne yaptım ne ettimse scripti çekemedim. Bu işten anlayan müridler bi el atsanız cidden çok lazım . hem sizede lazım olur bu siteden bu scripti çekecek çok adam var biliyorum yardım edin şu garibana :)...
-----------------------------hoca kolay değil o dediğin script bi flashdan oluşmuyo belkide ayrı ayrı yapılmış onlarca script bunu hangi proyla çekmeyi düşünüyorsunkli? ha çok yorulurum bunun içindiyorsan bul bi flash şindirme prosu her linke teer teker tıkla indirsin ama yanlış indirir ana dosyaları indirmez yani herhangi bi xmlden dosya çekebilir kaynak kodları ayrı yerde olabilir bunlarıda bulman lazım ve çoooooooook zor sen webmasterini bulmaya çalış oranın =) nete düşmüş zaten hade ver şunu boşuna nette arattırma beni de versin :|
-
usta valla vardı nette 2 tane link vardı. 2. side göçmüş. lan ben bunun giriş introsunu bile editlediydim tam scripti elden gecirecektim benim pc göçtü verilerin hepsi gitti.