2.Dil Tavsiyeleri
-
Selam müridler;
Bu zamanda bilmekteyiz ki ingilizce artık yetmiyor bunun yanında bir dil öğrenmek istiyorum. Havacılık - Uçak vs. gibi konularda çalışıyorum. Bunun için ingilizcenin yanında ne öğrenmeliyim.
Bu sektörde olan arkadaşlar varsa veya fikri olan arkadaşlar ? -
Rusca yada Almanca
-
Kesinlikle İspanyolca
-
Üni şimdi 5 yıl boyunca ing olcak benim.Bunun yanındada bilgisayar mühendisi adama hangi dili önerirsiniz.
-
hangi ara öğrendiniz şu ingilizceyi, bi ben öğrenemedim :S
benim bi sonraki planım almanca
-
hypnos_ bunu yazdı
Selam müridler;
Bu zamanda bilmekteyiz ki ingilizce artık yetmiyor bunun yanında bir dil öğrenmek istiyorum. Havacılık - Uçak vs. gibi konularda çalışıyorum. Bunun için ingilizcenin yanında ne öğrenmeliyim.
Bu sektörde olan arkadaşlar varsa veya fikri olan arkadaşlar ?Mühendislik konularında hele makina ve elektrik bölümlerinde çalışacaksan almanca ya da rusça öğrenmeni tavsiye ederim.
Ama almancayı özellikle tavsiye ederim. Ha ben lisede almanca gördüğümden almancadan soğuduğum için rusçayı öğrenmeyi daha fazla istiyorum.
-
Çince
-
ya adam ikinci dil diyor biz daha türkçeyi becerip konuşup yazamıyoruz.
-
almanca. öğreniyorum zor ama zevkli. hastasıyım..
-
almanca olarak karar kıldım. Fikirler için teşekkür ederim.
-
Almanca çok boktan bir dil ortaokulda gördük ikinci dil olarak dediğiniz gibi Türkçe yi daha tam öğrenemeden dayadılar ingilizce almanca nefret ettim ikisinden de :S Japonca güzel olurdu ama öğrenmesi.