2.El Klasik Gitar Önerisi Ve Fiyatları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Gitar çalmaya acayip derecede ister oldum son zamanlarda:) Yeni başlayacağım için öyle çok iyi bi gitar olmasına gerek olmayacağını düşünüyorum.Öğrenince iyi bi gitar alınır nasıl olsa

Fiyatları ortalama ne kadardır? Yada müritlerden gitarını satmayı düşünüp fiyat verebilecek olan var mı?Unkapanında falan 50 liraymış heralde ordaki gitarlar nasıldır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

nereye gitsen 50tl lik gitar bulursun, daha ucuzada bulursun
    geçici bir heves olduğu için çok para verme derim
    Ama ders alacam ilerletirim diyorsan daha temiz sesi olan kaliteli gitar al ki yaptığın işten zevk alasın hoca

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    alt limitin 200 tl olsun. daha ucuz ensturman kafa siker. hevesini öldürür. 2.el bak

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    acemi-webci bunu yazdı

nereye gitsen 50tl lik gitar bulursun, daha ucuzada bulursun
    geçici bir heves olduğu için çok para verme derim
    Ama ders alacam ilerletirim diyorsan daha temiz sesi olan kaliteli gitar al ki yaptığın işten zevk alasın hoca

Aynen hocam büyük ihtimal geçici heves olacak çünkü emin değilim sadece çalmak istiyorum:).Ders alınır tabiki hocam da dediğim gibi sonra hevesim geçer yarıda bırakırsam verdiğim parada boşa gidecek onun için ucuz bi gitar alıp kendimi deniyecem zaten hevesim geçmez hala çalmaya devam edersem kaliteli bi gitar almayı düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

küçükken 300tl ye gitar aldırmıştım :) küçük gitar birde hiç çalmadım :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bok gibi oluyor o çok ucuza sattıkları gitarlar. gerek yok. yazık parana. 100-150 arası ikinci el iyi aletler var. ikinci el al. telleri de değiştir güzel değilse .10 20 liraya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

müritler konuyu görünce zıpladım. nişanlım da bana soruyordu, ismek'in gitar kursuna kayıt olmuş ama ben anlamam bu işlerden.

nası bir gitar olacağını hocana sor demiştim, kurs ekimde başlayacak.

hazır konu açılmışkene danışayım.

yeni başlayan birisi için klasik gitar nası bişi alınır.

fiyatı makul olsun ama çok dandik olmasın, 2. el olabilir, başlangıç aşamasında işini görsün işte.

işin ehli birisi şunu al diye hedef usulü gösterirse, araştırmayla falan hiç uğraşmam dank diye alırım, kafamdan çıksın.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

müritler konuyu görünce zıpladım. nişanlım da bana soruyordu, ismek'in gitar kursuna kayıt olmuş ama ben anlamam bu işlerden.

nası bir gitar olacağını hocana sor demiştim, kurs ekimde başlayacak.

hazır konu açılmışkene danışayım.

yeni başlayan birisi için klasik gitar nası bişi alınır.

fiyatı makul olsun ama çok dandik olmasın, 2. el olabilir, başlangıç aşamasında işini görsün işte.

işin ehli birisi şunu al diye hedef usulü gösterirse, araştırmayla falan hiç uğraşmam dank diye alırım, kafamdan çıksın.

Söylemek istediklerime tecrümanlık yapmışsın hocam tebrikler.

@angels_demos Abi 100 - 150 lira suanda gitara o parayı veremem şöyle veremem hevesim geçerse eğer o fiyata aldığım gitar bana kalacak elimde patlaması da cabası.Şöyle yeni başlayacağım için işimi görecek bi gitar önerisi istiyorum sizlerden.Sonra daha iyi bi gitar alınabilinir tabi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam bende gitar çalmıştım bi ara 50 tl gitar aldım affedersin b..k gibi sesi var ilk başta iyi gelir bakarsın sonra sevmezsin hiç çalmak istemezsin o zaman da alır atarsın bi köşeye almışken orta seviye gitar al gidip de kötüsünü alma 150 - 200 tl paran varsa git 2 el gitar al derim sana tonu daha güzel elden alacaksan gitara bak bi defa tellere vur tonu güzel mi diye , sap kontrolu yap , teller ile sap arasındaki mesafeya bak  2 el gitar alacaksanda Admira polama , juanita vs. falan var bu serileri ucuz başlamak için idealdir , Takamine g124 var buda 350 TL civarı olması lazım. Ögrendikten sonrada konser verirsin artık bize :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

@angels_demos Abi 100 - 150 lira suanda gitara o parayı veremem şöyle veremem hevesim geçerse eğer o fiyata aldığım gitar bana kalacak elimde patlaması da cabası.Şöyle yeni başlayacağım için işimi görecek bi gitar önerisi istiyorum sizlerden.Sonra daha iyi bi gitar alınabilinir tabi.

ne demek hocam maruzatımız birmiş.

bu arada @angels_demos 100-150 demiş, olması gereken oysa ben o parayı veriririm. ucuz etin yahnisi de olmasın yani.

makul fiyat derken kafamda bir fiyat aralığı olduğundan söylemedim, çünkü bu işin piyasasını bilmiyorum.

başlangız için uygun olacak kalitede, gereksiz yüksek fiyatlı olmayan, işimizi görecek bir alet olsun.

tanıma uyan mal 50TL ise 50TL, 500TL ise 500TL. daha ucuzunu istiyorum, en ucuzunu istiyorum diye diye kıçı başı oynayan oyuncak bi gitar göndermesinler bize :D

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    tolgaStain bunu yazdı

ne demek hocam maruzatımız birmiş.

bu arada @angels_demos 100-150 demiş, olması gereken oysa ben o parayı veriririm. ucuz etin yahnisi de olmasın yani.

makul fiyat derken kafamda bir fiyat aralığı olduğundan söylemedim, çünkü bu işin piyasasını bilmiyorum.

başlangız için uygun olacak kalitede, gereksiz yüksek fiyatlı olmayan, işimizi görecek bir alet olsun.

tanıma uyan mal 50TL ise 50TL, 500TL ise 500TL. daha ucuzunu istiyorum, en ucuzunu istiyorum diye diye kıçı başı oynayan oyuncak bi gitar göndermesinler bize :D

100-120tl civarı sıfır gitar al hocam,bilen birisi ile deneyerek alman avantajlı olur

Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 19