2.El Max 22 Bin Tl Bütçeye Araba Arıyorum
-
merhaba müridler, istanbulda işe başladığımdan ötürü 2.el bir araba almak istiyorum, toplu taşımadan, kalabalıktan bunaldım,
istediğim şartlar,
-max 120.000 km
-min 2006 model
-hyundai i20, honda jazz' lara sıcak bakıyorum.
-ufak tefek hasar kaydı olabilir, sürtme vs.
baktığım arabaların piyasalarıda zaten ortalama 23-24 arası,
belki satmayı düşündüğünüz aracanız, yada önerebileceğiniz birşeyler vardır.
teşekkürler şimdiden.
-
honda civic , ford focus fiyatları yukarı aşağı olabilir
-
valla bende cliolara bakıyomda sadece bakıyom şu ara. çok pahalı hocam piyasa. normalin 3-4 daha fazlası. acelen yoksa bence bekle. diğer müridlerin fikirlerinide merak ediyorum.
-
FOXXLY bunu yazdı
valla bende cliolara bakıyomda sadece bakıyom şu ara. çok pahalı hocam piyasa. normalin 3-4 daha fazlası. acelen yoksa bence bekle. diğer müridlerin fikirlerinide merak ediyorum.
evet nedense çok pahalı dolarla alakası olablir.
-
mavitutku bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
evet nedense çok pahalı dolarla alakası olablir.
10 yıllık arabada doların bi etkisi yokturda, çakallığına millet piyasa yüksek diye yüksekden satışa çıkarıyorlar.
hadi 0 araba olsa döviz yüksek dersin 10 14 yıllık arabada bile fiyatlar çok uçuk
-
Şu aralar herkes çok fahiş fiyatlara satıyor araçlarını bence aciliyetin yoksa bekle.
-
kaan az sabret kışa doğru al kışın piyasa bi nebze düşer .
yaris bak bence hem yakıt hemde park yerınde fazla sorun yaşamazsın
-
bu sene bi pahalılık var bende bakıyorum ama alıcak araba yok. 200 bini geçmiş pert li olanlar bile pahalı anlamış diilim.
bu arada chevrolet avrupadan çekiliyor muhabbeti nedir bilen eden varmı? Fiyatları düşük biraz cruz 2.el 30 bine bulunabiliyor nerdeyse. -
bekleme hocam çok yakın zamanda araçlara ötv zammı gelicek fiyatlar 3 4 bin artar
-
60 000 km 'de pert kayıtlı 2010 hyundai accent'im var istersen satıyım sana 21.000 tl :D 4 tanede yeni lastik aldım kontinental 600 tl verdim :d 1.4 tüplü az yakıyor çok kaçmıyor :d
not : aracın gerçek pert kaydı yok önceki sahibi ekspertize para verip ayırtmış oç ağaca çarpma :D gören usta pert olduğuna inanmıyor zaten :d
Sharp tarafından 26/Eki/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -