3 Ay Hosting Hediyeli 4 Domain
-
Tek site üzerine çalışmaya karar verdiğim için diğer domainlerimi satıyorum. Anlık proje ümitleri ile alınmış bana göre güzel olan domainleri beğenmeniz dileğiyle.
Aşağıda domain ve karşısına vereceğim fiyata 3 aylık hosting ücretsiz.
Karikatur sitesini alanlara 50k Pepe sayfasında 20 bağlantı paylaşma hakkı verilecek.
saglikhaberlerix.com : 10 TL ( Site Kurulu, Hit Yok, Kopyala Yapıştır İçerik)
mobilyamodellerix.com : 10 TL (Site Kurulu Değildir)
karikatur.biz.tr : 25 TL (WP Site Kurulu, Az da olsa hit var sayaç için tıkla, 1200 kişilik Facebook hediye edilecek, 50k lık pepe sayfasında 20 bağlantı paylaşımı hediye edilecek)
haftasonutatili.org: 30 TL (Site kurulu (WP), sayaç eklemedim ama hiti yoktur, Özgün İçerik girildi, başka çalışma yapılmadı, anahtar domaindir yaz ve kış tatilleri içinde değerli olabilir)
Ödeme: Şans Oyunlar, Sanal Pazar, İş Bankası Havale, EFT
Not: Domainler İHS'de bulunmaktadır.
-
Fiyatlar tüm domainler için 5 TL ye düşmüştür.
*Fiyatdaki düşüklük nedeni ile ücretsiz hosting hakkı 1 aya indirilmiştir ama yine yardımcı olurum siz yeni hostinge geçene kadar bende kalabilir.
kadirozdemir tarafından 12/Ara/12 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
1i hoşuma gitti pm atıcam hocam
-
zone bunu yazdı
1i hoşuma gitti pm atıcam hocam
Tabi hocam. İsteyen Sanalpazar ile taksitde yapılabilir.
-
Site ile uğraşmak isteyenler için iyi fırsat yahu :) Karikatur ve tatil domaini zaten uğraşılırsa projelik bile :)
-
askere gitmicek olsaydım hepsini alırdımda maalesef up olmuş olsun
-
kadirozdemir bunu yazdı
Tek site üzerine çalışmaya karar verdiğim için diğer domainlerimi satıyorum. Anlık proje ümitleri ile alınmış bana göre güzel olan domainleri beğenmeniz dileğiyle.
Karikatur sitesini alanlara 50k Pepe sayfasında 20 bağlantı paylaşma hakkı verilecek.
karikatur.biz.tr : 25 TL (WP Site Kurulu, Az da olsa hit var sayaç için tıkla, 1200 kişilik Facebook hediye edilecek, 50k lık pepe sayfasında 20 bağlantı paylaşımı hediye edilecek)
haftasonutatili.org: 30 TL (Site kurulu (WP), sayaç eklemedim ama hiti yoktur, Özgün İçerik girildi, başka çalışma yapılmadı, anahtar domaindir yaz ve kış tatilleri içinde değerli olabilir)
mobilyamodellerix.com : 10 TL (Site Kurulu Değildir) bende bunu alabilirim.
ödemeyi sanalpazardan yapmak istiyorum. link verir misin
-
BeYaZZZ bunu yazdı
askere gitmicek olsaydım hepsini alırdımda maalesef up olmuş olsun
Teşekkür ederim hocam.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
mobilyamodellerix.com : 10 TL (Site Kurulu Değildir) bende bunu alabilirim.
ödemeyi sanalpazardan yapmak istiyorum. link verir misin
Ödeme linkini açıp gerekli bilgileri PM ile iletiyorum.
-
birgaripaskbestesi ödeme linki PM ile atılmıştır.
-
2 domaine talip var ama satış daha yapılmadı konu güncel.