3 Aylık Bebeğinin Cinsel Organlarını Kesti
-
cinsel organım sızladı birden :D
-
köpek ya bebek ne acı çekmiştir.Şerefsizler.
-
şaşırmış bu millet şaşırmış. naapçaksa 3 aylık bebein organıya. Tutuklamak kesmez o kadını. Texas meydanında sallandırmak lazım.
-
amerikalı deilmiler bırakın *iksinler birbilerini konu acmaya değmez
-
coşuğun organını kesip arkadaşlarıyla beraber üstüne oturacaktı herhalde. çocuunun ski hoşuna gitti galiba (sinir oldum aq zaten gavur. bu cümle yakışır ona)
-
Orada cezasını çekeceğinden emin olabilirsiniz.Abdnin hapishaneleri ve adalet sistmei hiçbir yere benzemez.Türkiyedekilerde hapishanemi Allah aşkına.Adam cezamı çekiyor tatilmi yapıyor belli değil.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Orada cezasını çekeceğinden emin olabilirsiniz.Abdnin hapishaneleri ve adalet sistmei hiçbir yere benzemez.Türkiyedekilerde hapishanemi Allah aşkına.Adam cezamı çekiyor tatilmi yapıyor belli değil.
-----------------------------tabi onlarda zamanında Osmanlıdan öğrendikleri şeyleri uyguluyor. orduda bile. ama biz ne yapıyoruz :S
-
Bildiğim bütün küfürleri ettim bu kadına dahada ediyorum.. o kadını benim elime vereceklerkiiiiii...... tövbe tövbe pckopata bağlattı beni yine.
-
g** sokcan aq
-
O kadını çırılçıplak soyup Manisa/Akhisar'da sokağa salmak lazım. Orada kesmeye gerek kalmaz istemese bile zorla verirler ona zaten. Töbe töbe...
Toplam Hit: 2925 Toplam Mesaj: 21