3 Geleneksel İzmir Buluşması
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kim kimdir resmin bi tanesine yazsaniz bilelim :)
ameleye bakayim tipine gore yazdigi tum konulari cope tasiyacagim :) tipe gore muamale ameleye ozel
-----------------------------
http://img99.imageshack.us/my.php?image=sssssss4pg.jpg
aL Hacı Burdan Bahh, AmeLe Var Burda, Ama Geçen Seneki İzmir BuLuşmasında ÇekiLmişti -
la bi kafeye gittik hp32(neco) ordaki adam gidince aşşağı adamın simitinden yedi :D
http://img529.imageshack.us/my.php?image=dscn2345lt1.jpg
şunda ortadaki benim (:
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kim kimdir resmin bi tanesine yazsaniz bilelim :)
ameleye bakayim tipine gore yazdigi tum konulari cope tasiyacagim :) tipe gore muamale ameleye ozel
-----------------------------
abi gel sana ben webcam de bi şov yapiim : ))))
bu arada şimdi farkettim geçen buluşmada da aynı şapka warmış kafamda :D
-
aq ya bnde aynı şeyi giymişim yine :D
-
ya manyak bişidi o milleti keklediğimiz videoları koyalım da reneye rakip olalım :P ya gülmeseydik daha iyi inancaktı herifler :D
ya neler yaptık neler? la hakaten neler yaptık? :P
-
ben gittikten sonra bişi yaptınızmı la? valla yıp olduda arkadaşın ciddi önemli bi işi çıktı onu halletmek gerekiyürdü
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
----------------------------- ben gittikten sonra bişi yaptınızmı la? valla yıp olduda arkadaşın ciddi önemli bi işi çıktı onu halletmek gerekiyürdü -----------------------------kekleme operasyonu yaptık yaw önemli değil o kadar .D::D:D
-
orda yaşlı bi tane teyzem vardı şakayı öğrendikten sonra ben biliyodum zaten dedi orda koptuk biz (:
-
millet anca eve geldim işleri bitirdim.fotoları küçülltüüm ama photoshoplamaya vaktim olmadı sallamasyon üzerine bişeyler karaladım.videoları youtube a atmak lazım 150 mb movie maker dan onlarıda küçültmem lazım.yani uzun iş bi hafta sona veririm videoları.telekoma kafam girsin fotolarda %17 de ftp ye atıyom...
Edit: millet 10 dk dır %27 bekleyemicem yarın atmaya çalışırım.bu arada videolar bomba
-
iyi olacak o zaman :d fotoları ilk indiren ben olucam bekliyorum buralardayım :) ,