3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?
-
Hacilar Turkiye'de 3 katli bir bina arsasini alimindan anahtar teslimine kadar tum evraklariyla kaca patlar.
Bursa, Izmir, Istanbul Ankara da
Tesekkurler
-
hocam istanbulda bayaa bi paraya patlar tabi yerine göre . ama sen yinede emlakcılarda konus
-
Jigsaw bunu yazdı
hocam istanbulda bayaa bi paraya patlar tabi yerine göre . ama sen yinede emlakcılarda konus
Haci yurt disinda kaliyom fiyat arstiriyorum iste
3 Katli yaptirim uygun fiyata kiraya vermeyi dusunuyorum
-
malzemesine gore degisir
200 bin TL ile 400 bin TL arasinda degisecegini dusunuyorum.
-
İzmir için konuşuyorum. Bornova civarında olacaksa, ki muhit önemlidir. Arsa bedeli 200 metrekare bir yer için aşağı yukarı 100-150 bin TL arasındadır. Kaba inşaatı için (temel atımı, kolon-kirişler, duvarların örülmesi, sıvanın yapılması) 50-100 bin TL arasında bir mebla tutar (kullanılacak demir çimento kum gibi malzemelerin yanında işçilik ücreti de dahil)
İnce işçilik ve en pahalı olan bölümde aşağı yukarı 50-75 bin TL tutuyor. Kaba bi hesapla 150+100+75=325 bin TL ile Bornova'da 3 katlı ev sahibi olursun. Anck belediye izinleri, kılı tüyü yünü ve arada çıkacak ekstra masrafları da göz önüne alarak 400 bin TL kenarda varsa, gerisi gelir.
-
HannibALgan bunu yazdı
İzmir için konuşuyorum. Bornova civarında olacaksa, ki muhit önemlidir. Arsa bedeli 200 metrekare bir yer için aşağı yukarı 100-150 bin TL arasındadır. Kaba inşaatı için (temel atımı, kolon-kirişler, duvarların örülmesi, sıvanın yapılması) 50-100 bin TL arasında bir mebla tutar (kullanılacak demir çimento kum gibi malzemelerin yanında işçilik ücreti de dahil)
İnce işçilik ve en pahalı olan bölümde aşağı yukarı 50-75 bin TL tutuyor. Kaba bi hesapla 150+100+75=325 bin TL ile Bornova'da 3 katlı ev sahibi olursun. Anck belediye izinleri, kılı tüyü yünü ve arada çıkacak ekstra masrafları da göz önüne alarak 400 bin TL kenarda varsa, gerisi gelir.
Aciklayici oldu haci tesekkurler :)
TR Bankalarinda kredi islemleri ne alemde veriyorlar mi ?
Haci burada iyi bir para aliyom degerlendirmek istiyorum.
2 is ztn yapiyomda 3ncusu yolda birde buna gireyim diyorum ....
Once yerini alir sonra yaparim :)
-
dhmm bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Aciklayici oldu haci tesekkurler :)
TR Bankalarinda kredi islemleri ne alemde veriyorlar mi ?
Haci burada iyi bir para aliyom degerlendirmek istiyorum.
2 is ztn yapiyomda 3ncusu yolda birde buna gireyim diyorum ....
Once yerini alir sonra yaparim :)
Bankalardan Morkıç olayına gireceksen, girme. Banka eğer kredini ödeyemezsen 100 liralık malını 40 liradan satıyor. Zaten araziyi alırken ipotek konarsa arazine, daha da zorlanırsın. Bankayı unut yok öyle bişey
-
Tahmini olarak buradan hesaplayabilirsin,
https://ebelediye.sehitkamil.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=38
-
Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...
50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.
Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.
-
göreceli bir soru
ankara / gölbaşı / ahmet necdet sezer'in oturduğu yerler geçen hafta ordaydım villa tarzı evler 750.00 - 800.000 tl
ankara / keçiören / bağlum villa tarzı evler 90.000 tl
yerden yere fark var hocam
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...
50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.
Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.
Pekala once yerini alayim o zmn :)
Ilgi gorecek yerler neresi ? BIlmiyorum gidip simdi kendim icin yaptirmis olmiyayim :) En azindan kiralanabilirligi veya satilabilirligi iyi derecede olsun...