folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?

3 Katli Bir Bina Kaca Cikar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hacilar Turkiye'de 3 katli bir bina arsasini alimindan anahtar teslimine kadar tum evraklariyla kaca patlar.

Bursa, Izmir, Istanbul Ankara da

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

hocam istanbulda bayaa bi paraya patlar tabi yerine göre . ama sen yinede emlakcılarda konus

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Jigsaw bunu yazdı

hocam istanbulda bayaa bi paraya patlar tabi yerine göre . ama sen yinede emlakcılarda konus

Haci yurt disinda kaliyom fiyat arstiriyorum iste

3 Katli yaptirim uygun fiyata kiraya vermeyi dusunuyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

malzemesine gore degisir

200 bin TL ile 400 bin TL arasinda degisecegini dusunuyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İzmir için konuşuyorum. Bornova civarında olacaksa, ki muhit önemlidir. Arsa bedeli 200 metrekare bir yer için aşağı yukarı 100-150 bin TL arasındadır. Kaba inşaatı için (temel atımı, kolon-kirişler, duvarların örülmesi, sıvanın yapılması) 50-100 bin TL arasında bir mebla tutar (kullanılacak demir çimento kum gibi malzemelerin yanında işçilik ücreti de dahil)

İnce işçilik ve en pahalı olan bölümde aşağı yukarı 50-75 bin TL tutuyor. Kaba bi hesapla 150+100+75=325 bin TL ile Bornova'da 3 katlı ev sahibi olursun. Anck belediye izinleri, kılı tüyü yünü ve arada çıkacak ekstra masrafları da göz önüne alarak 400 bin TL kenarda varsa, gerisi gelir.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

İzmir için konuşuyorum. Bornova civarında olacaksa, ki muhit önemlidir. Arsa bedeli 200 metrekare bir yer için aşağı yukarı 100-150 bin TL arasındadır. Kaba inşaatı için (temel atımı, kolon-kirişler, duvarların örülmesi, sıvanın yapılması) 50-100 bin TL arasında bir mebla tutar (kullanılacak demir çimento kum gibi malzemelerin yanında işçilik ücreti de dahil)

İnce işçilik ve en pahalı olan bölümde aşağı yukarı 50-75 bin TL tutuyor. Kaba bi hesapla 150+100+75=325 bin TL ile Bornova'da 3 katlı ev sahibi olursun. Anck belediye izinleri, kılı tüyü yünü ve arada çıkacak ekstra masrafları da göz önüne alarak 400 bin TL kenarda varsa, gerisi gelir.

Aciklayici oldu haci tesekkurler :)

TR Bankalarinda kredi islemleri ne alemde veriyorlar mi ?

Haci burada iyi bir para aliyom degerlendirmek istiyorum.

2 is ztn yapiyomda 3ncusu yolda birde buna gireyim diyorum ....

Once yerini alir sonra yaparim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Aciklayici oldu haci tesekkurler :)

TR Bankalarinda kredi islemleri ne alemde veriyorlar mi ?

Haci burada iyi bir para aliyom degerlendirmek istiyorum.

2 is ztn yapiyomda 3ncusu yolda birde buna gireyim diyorum ....

Once yerini alir sonra yaparim :)

Bankalardan Morkıç olayına gireceksen, girme. Banka eğer kredini ödeyemezsen 100 liralık malını 40 liradan satıyor. Zaten araziyi alırken ipotek konarsa arazine, daha da zorlanırsın. Bankayı unut yok öyle bişey

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tahmini olarak buradan hesaplayabilirsin,

https://ebelediye.sehitkamil.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=38

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...

50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.

Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

göreceli bir soru

ankara / gölbaşı / ahmet necdet sezer'in oturduğu yerler geçen hafta ordaydım villa tarzı evler 750.00 - 800.000 tl

ankara / keçiören / bağlum villa tarzı evler 90.000 tl

yerden yere fark var hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı öyle sorumu olur? boğazda yaparsan başka, dağın tepesine yaparsan başka...

50.000 TL de olur 550.000 TL de olur.

Morgıca gireceksen ev parasının %50 sinden fazlası cebinde olsun üstü için morgıca gir. Hatta evi kiraya verip kirasiyla kalani da kapatmaya yardımcı olabilirsin belki.

Pekala once yerini alayim o zmn :)

Ilgi gorecek yerler neresi ? BIlmiyorum gidip simdi kendim icin yaptirmis olmiyayim :) En azindan kiralanabilirligi veya satilabilirligi iyi derecede olsun...

Toplam Hit: 5978 Toplam Mesaj: 28