3 Numara Sacı Dogal Olarak Uzatma Yontemleri :|
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------sık sık yıka.
-----------------------------vitamin eksikligi oluyormus?
-----------------------------
imkansız, derinin üzerinden gitse gitse atık maddeler gider o da sağlığın için iyi. vitamin saç yıkamakla kesinlikle azalmaz.
Saç derisindeki gözenekleri açık tutar, sağlıklı saç derisinde saçlar daha çabuk uzar. teorik bilginin yanında arkadaşım denemişti bunu evet öyle oluyo dedi çok faydası olmuş saçlarının uzaması için.
masturbasyon, sex yapma, en azından abartma :) protein sıkıntısı çekersin. o proteinler saçının uzaması için de lazım.
-
Prometheus bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------sık sık yıka.
-----------------------------vitamin eksikligi oluyormus?
imkansız, derinin üzerinden gitse gitse atık maddeler gider o da sağlığın için iyi. vitamin saç yıkamakla kesinlikle azalmaz.
Saç derisindeki gözenekleri açık tutar, sağlıklı saç derisinde saçlar daha çabuk uzar. teorik bilginin yanında arkadaşım denemişti bunu evet öyle oluyo dedi çok faydası olmuş saçlarının uzaması için.
masturbasyon, sex yapma, en azından abartma :) protein sıkıntısı çekersin. o proteinler saçının uzaması için de lazım.
-----------------------------ulan bende diyorum saçlarım niye uzamıyo :D meğerse protein eksikliğindemiş :D
-
@ Prometheus
sıcak su soguk su fark eder mi?
-
uzama durumunu kafana takman yeterli, psikolojik durumlar acelecilik getiriyor böyle şeylere.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hayret daha kimse dememiş :D
yeni bi şampuan çıkmış diyolar..
(biliyorum iğrenç ama dayanamadım)
-----------------------------eşin benzein yok övün aq:D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------@ Prometheus
sıcak su soguk su fark eder mi?
-----------------------------Soğuk daha iyi, çünkü sıcak damarları genişletir ve derideki gözenekler küçülür. Ama çok da önemli değil çünkü sıcak suyun etkisi birkaç saatte geçer hem kışa geldik üşütme bana küfredersin sonra :) bu bilgiye göre suyun sıcaklığını ayarlarsın, ılık bişeyler yaparsan orta karar olur. Ama bi an önce istiyosan soğuğa dayanıcaksın (üşütünce yatağa düşünce de bana küfretmiceksin)
-
oksijenli suyla pansuman et
-
Saç çıkarma tarifi veriyorum not alın.. Dökülmesinide önlüyor. "Badem yağı 60 cc- Evigen amp 1 kutu -Bepanthene Amp 1 kutu karıştırılıp gece kullanınız masaj yaparak Etkisini göreceksiniz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
oksijenli suyla pansuman et
-----------------------------yapma sakın mahvedersin, herşeyden önce saç rengini tam anlamıyla ziker.
ikincisi ve daha önemlisi oksijenli sudaki maddeler sadece hücrelere zarar verir, mesela pansuman yapıyoruz ya, saçmalık. aslında bakterileri falan öldürmüyor. o çıkan beyaz şeyler hücre içi sıvılara zarar verdiğinde meydana geliyor. oksijenli suyu yarama pansuman için bile kullanmam. hiçbir işe yaramadığı gibi zarar verir.
+++
HoRbY bunu yazdı:
Okşa :D
tuttum bu yöntemi xD -
bende benimkiler geç uzasın istiyorum amk :| pırt zırt berberle uğraşmaktan helak oldum varmı bildiğiniz bir yol :|