32 Bit 4 Gb Ram
-
kullanılmıyor.. Sadece görünüyor, ki bazı araç gereçlerle 1 gb rami 100 Gb ram olarak gösterebiliyorsun :) sadece görüntü.
32 bit işletim sistemi 3.25 gb dan ötesini siksen görmez.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------amd-x anlatmıştı zamanında yanlış anlamıyorsam 32 bit te 4 gb rami kullanmayı
-----------------------------evet ben de gördüm var öyle bi konu amd sağolsun anlatmıştı bulabilirsen ona bi bak
-
EVET TAMAMEN KULLANILABILIR 5 GB GIBI KORKUNÇ RAKAMLARI EKRAN KARTINA AYIRIP BOŞ BELEŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORUM O YUZDEN :) TAMAMEN KULLANILIYOR
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------EVET TAMAMEN KULLANILABILIR 5 GB GIBI KORKUNÇ RAKAMLARI EKRAN KARTINA AYIRIP BOŞ BELEŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORUM O YUZDEN :) TAMAMEN KULLANILIYOR
-----------------------------kullanıldığından nasıl emin olabiliriz?
-
64 bit win7 orj linkk :( direk microsoftun ftpden hatta :/
-
VALLA HOCAM KULLANIYORUM TUM OYUNLAR ICIN TUM PROGRAMLAR ICIN KI OZELLIKLE 3DSMAX PROGRAMINDA VRAY ALIRKEN NORMALIN COK USTU KULLANIYOR RAMLERI VE INANILMAZ HIZLI CALISIYOR VE KULLANIRKENDE NE KADARLIK BIR RAM UZERINDE CALISTIGINI GOSTERIYOR KI BUDA %100 KULLANILDIGINI GOSTERIYOR OYUNLAR VE DIGER TASARIM PROGRAMLARIDA BUNA DAHIL
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------VALLA HOCAM KULLANIYORUM TUM OYUNLAR ICIN TUM PROGRAMLAR ICIN KI OZELLIKLE 3DSMAX PROGRAMINDA VRAY ALIRKEN NORMALIN COK USTU KULLANIYOR RAMLERI VE INANILMAZ HIZLI CALISIYOR VE KULLANIRKENDE NE KADARLIK BIR RAM UZERINDE CALISTIGINI GOSTERIYOR KI BUDA %100 KULLANILDIGINI GOSTERIYOR OYUNLAR VE DIGER TASARIM PROGRAMLARIDA BUNA DAHIL
-----------------------------e hani program?
-
https://hotfile.com/dl/154700249/b7eb5fd/4GB-7600.RTM.x86.rar.html
program bu virüs taramasından defalarca geçirdim zaten içinde tek dos. komut dosyası var ekrana cıktıgında ne yapman gerektıgını soyler
-
64 bit kurdum bile hocam :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi 32 bitte nasıl 4 gb ram kullanılabilir ? binaryden 2 üzeri gidiyor oda 3 küsürü çekmiordu.
-----------------------------binaryden geldiğini biliyorsun da nasıl soruyorsun bu soruyu hocam..
2^32=4 294 967 296 byte
4 294 967 296/(1024^2)=4 096 MB = 4GB