32 Mi 64 Bit Mi?
-
İşlemci:CPU amd athlon 2 x4 645 3100mhz
Ana kart: Nvedia nforce 7025-630a amd
Ram: 4GB : DDR3 1333
Ekran kartı: Geforce 9500gt
Sistemum bu photoshop ve after effect filan kullanmak istedim
Raw formatinda resimlerde photoshop bile kasti acikcasi 64 rahatlatirmi?
-
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/32-bit-and-64-bit-windows#1TC=windows-7
Her zaman onerilen 4gb ve uzeri ram kullananların 64bit kurması yönünde.
-
tabiki 64 bit
-
16 ve ya 8 bit işletim sistemi varmı ?
-
Peki netten temiz 64 bit win 7 nerden bulabilirm. usb den kurulumu denicem tüm gün boşum. ve anlamıyorum kurulum işlerinden şu an d nin yedeğini alıyorum windowsuda indirmeye başlarım biryandan temizinden işte şunu kur kafan rahat eder dedğiniz bir lik torent filan süper olur
-
yunusdogan bunu yazdı
16 ve ya 8 bit işletim sistemi varmı ?
Windows 3.1 e kadar 16 bit tabanlıydı. İlk windows95 ile 32bit tabanına geçildi.
-
64 bit tabiki hocalar böyle sorular sormayın yazık günay ya : (
-
PanxeR bunu yazdı
ben pc yi alalı 4 yıl filan oluyor o zamanlar eleman her programı çalıştıramazsın vs vs demişti diye böle 32 de kaldım. pc de bir yıldır kapılıydı. yeni açtım maşşalah 2 gündür güncelleme filan yapıyor. şimdi win 7 arıyorum 64 bit
-
Hocam bende 64 bit olması lazım link bulamazsalar sana.Ben ararım,bulursamda upload ederim.Ama bana güvenme yani en kötü ihtimal ben yaparım =)
-
patates bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
ben pc yi alalı 4 yıl filan oluyor o zamanlar eleman her programı çalıştıramazsın vs vs demişti diye böle 32 de kaldım. pc de bir yıldır kapılıydı. yeni açtım maşşalah 2 gündür güncelleme filan yapıyor. şimdi win 7 arıyorum 64 bit
hocam kaç yıl oldu bilmiom 7 yıl beki 2 gb ramli pcm de 64 bit sistem kuruluydu niye daha performanslısı varken daha kısıtlısını kullanayım
apple a bak millet 32 bitken adamlar 64 bit işlemci ve işletim sistemine geçti 1 gb ramli makınada.
önce millet dalga geçti qualcomm vs bak bugun hepsi 64 bit işlemci üretiyor aradan 1 sene geçti.
ram önemli degil aynı donanımlı bir pc de 64 bit her zaman daha hızlı çalisir özellike kullanacağın program da 64 bit ise yaşadın.
7z vs alayı 64 zati.
-
skyvalet bunu yazdı
Hocam bende 64 bit olması lazım link bulamazsalar sana.Ben ararım,bulursamda upload ederim.Ama bana güvenme yani en kötü ihtimal ben yaparım =)
hacı o zaman en kötü ihtimal planını devreye mi soksak?
çünkü bende 4 gb lik usb varmış. bu işletim sistemi 7 küsürmüş. o iş yalan oldu. benim bu pcdeki kasada cd sadece okuyo yazmıyo.
diğer pcden cd yapmam lazım.
başlangıç cd si nasıl yapılıyo onuda bilmiyorum onuda öğğrenicem. neti de adil kotayı doldurduğum için yavaş kullanıyorum. bu gün tüm günümü alıcak bu iş sanırım:)