32 Mi 64 Bit Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

İşlemci:CPU  amd athlon 2 x4 645 3100mhz

Ana kart: Nvedia nforce 7025-630a amd  

Ram: 4GB : DDR3 1333

Ekran kartı: Geforce 9500gt

Sistemum bu photoshop ve after effect filan kullanmak istedim

Raw formatinda resimlerde photoshop bile kasti acikcasi 64 rahatlatirmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/32-bit-and-64-bit-windows#1TC=windows-7

Her zaman onerilen 4gb ve uzeri ram kullananların 64bit kurması yönünde. 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tabiki 64 bit 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

16 ve ya 8 bit işletim sistemi varmı ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Peki netten temiz 64 bit win 7 nerden bulabilirm. usb den kurulumu denicem tüm gün boşum. ve anlamıyorum kurulum işlerinden şu an d nin yedeğini alıyorum windowsuda indirmeye başlarım biryandan   temizinden işte şunu kur kafan rahat eder dedğiniz bir lik torent filan süper olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

16 ve ya 8 bit işletim sistemi varmı ?

Windows 3.1 e kadar 16 bit tabanlıydı. İlk windows95 ile 32bit tabanına geçildi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

64 bit tabiki hocalar böyle sorular sormayın yazık günay ya : ( 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ben pc yi alalı 4 yıl filan oluyor o zamanlar eleman her programı çalıştıramazsın vs vs demişti diye böle 32 de kaldım. pc de bir yıldır kapılıydı. yeni açtım maşşalah 2 gündür güncelleme filan yapıyor. şimdi win 7 arıyorum 64 bit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hocam bende 64 bit olması lazım link bulamazsalar sana.Ben ararım,bulursamda upload ederim.Ama bana güvenme yani en kötü ihtimal ben yaparım =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

ben pc yi alalı 4 yıl filan oluyor o zamanlar eleman her programı çalıştıramazsın vs vs demişti diye böle 32 de kaldım. pc de bir yıldır kapılıydı. yeni açtım maşşalah 2 gündür güncelleme filan yapıyor. şimdi win 7 arıyorum 64 bit

hocam kaç yıl oldu bilmiom 7 yıl beki 2 gb ramli pcm de 64 bit sistem kuruluydu niye daha performanslısı varken daha kısıtlısını kullanayım

apple a bak millet 32 bitken adamlar 64 bit işlemci ve işletim sistemine geçti 1 gb ramli makınada.

önce millet dalga geçti qualcomm vs bak bugun hepsi 64 bit işlemci üretiyor aradan 1 sene geçti.

ram önemli degil aynı donanımlı bir pc de 64 bit her zaman daha hızlı çalisir özellike kullanacağın program da 64 bit ise yaşadın.

7z vs alayı 64 zati.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Hocam bende 64 bit olması lazım link bulamazsalar sana.Ben ararım,bulursamda upload ederim.Ama bana güvenme yani en kötü ihtimal ben yaparım =)

hacı o zaman en kötü ihtimal planını devreye mi soksak?

çünkü bende 4 gb lik usb varmış. bu işletim sistemi 7 küsürmüş. o iş yalan oldu. benim bu pcdeki kasada cd sadece okuyo yazmıyo.

diğer pcden cd yapmam lazım. 

başlangıç cd si nasıl yapılıyo onuda bilmiyorum onuda öğğrenicem. neti de adil kotayı doldurduğum için yavaş kullanıyorum. bu gün tüm günümü alıcak bu iş sanırım:)

Toplam Hit: 2337 Toplam Mesaj: 24