331. Dönem Fedaileri :)
-
MANİSA 1. PİYADE EĞİTİM TUGAYI KOMUTANLIĞI
-
vay poşetler vay :):):) bu kelimeye kendinizi iyi alıştırın...
-
Ankara cikti bana, mersin cikan arkadasa hayilrli olsun, 5 senedir mersindeyim cok isterdim askerligimin mersine cikmasini..
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
vay poşetler vay :):):) bu kelimeye kendinizi iyi alıştırın...
evet kıskançlklarından poşet derler çok kez.)normal askere fazla yüz vermeyin son abi çavuş olur poşet
-
MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA
ekşisözlükte güzel şeyler yazmışlar inş söyledikleri gibidir :)
şuan içersinde bulunduğum alayla ilgili birkaç bilgi aktarayım hemen genç erlerimize.çekebileceğiniz belkide en güzel kurayı çektiğinizi söyleyebilirim öncelikle.aksam saat 16 gibi birliğe katıldıgınızda sizi kapıda karşılayıp,depoya götürecekler;öyle duyduğunuz hiçbir mistik askeri hikaye burada geçerli değil.sıfır bot,kamuflaş,diş macunu,diş fırçası,havlu,eşortman,şort,tişört olan bir çanta verilecek burda size ve bedeninize uygun olanı alacaksınız eğer beden konusunda problem yaşarsanız zaten terzi daraltma yapabiliyor.
ilk günden takımlara ayrılacaksınız ve koğuşlarınız belli olacak,koğuşlara çıktıgınızda büyük bir şok içersine gireceksiniz zira orda göreceğiniz banyo ve wc belki evinizde bile yoktur.gayet temiz ve herkese yetecek kadar bulunmakta 15-16 arasıydı sanırım,sıcaksuyla ilgili hiç bir problemle karşılasmadık acemiliğimiz boyunca.
yemekler bu bahsettiklerimin ötesinde bir olgu zaten,artık birkaç gün sonra komutanlara gidip etsiz yemek istiyoruz diyeceksiniz,o derece güzel ve özenle hazırlanıyo bunun dışında muğla nın en iyi pastanesinden günlük tatlılar geliyo(sakızlı muhallebi,tulumba,profiterol v.s.),kutu cola,cappy meyve suyu,magnum yedik içtik gün aşırı.bu bahsettiklerimi kantinden temin etmiyosunuz gençler,yemekle birlikte sizlere sunuluyo dikkatinizi çekerim.
eğitim konusuna gelince;sadece yürüyüş yaparak acemiliğinizi tamamlayacaksınız.barfiksmiş,mekikmiş,koşmaymış litaratürlerinde yok.son olarak dağıtım günü geldiğinde milas,bodrum,yatağan,dalaman,köyceğiz,marmaris,fethiye,ula,ortaca,merkez,datça ilçeleri ve bunlara bağlı beldedelerdeki karakollara dağılacaksınız. -
vay canına ben 315. dönemdim.şimdi cenabet dönem gidiyor:)
bu arada il jandarma komutanlığı çıkanlar hemen heveslenmesin ordanda dağıtım oluyor
-
Havacı ol, Kıta Çavuşu ol, Üstüne Bölük Çavuşu ol üstüne askerliğini 4 ncü ana jet üssünde yap..
Daha ne istersin :))
-
tüm tbt öğrendi yazmama gerek varmı :)
Benim aynı bölükten bi tbt üyesi var
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Vay şansa bak, tbt den birisiyle aynı yere düşmek vaybe :)
-
T-Bag bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Vay şansa bak, tbt den birisiyle aynı yere düşmek vaybe :)
-----------------------------yok eleman aktif üye değil üye olmuş gitmiş :D