folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder +359 Arıyorsa Açma

+359 Arıyorsa Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olay şöyle gelişir;

-bilirsiniz; kişi sahte bilgileriyle bir telefon numarası almış ve dandik bir avrupa üstü memleketindedir.

-rastgele bütün telefonları arayıp, kendilerine yazmaması için kapatmaktadırlar.

-eğer kimmiş bu diye geri ararsanız, sizden çok yüklü miktarda para çekerler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    bulgar numarası len bu :D iyide siz onlari aramadikca nasil kontorunuz gidiyor akil isi degil ha :S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ben bunun sayesinde sınava yetiştim telefonumun alarmi çalmadı bu numara aradı bakmamıştım noya sınavdan sonra vay anasını dedim allah mı aradı kalk kulum sınava die :D çok şaşırmıştım aramıştım o kadar ama cevap veren yoktu :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    neftera bunu yazdı:
    -----------------------------
    beni aradılar aptal gibi açtım telfonu.sesde gelmiyodu.o arada kntru yeni yüklemiştim.150 vardı 140 kntrum gitti.allahtan 10 tane bırakmışlardı.
    yani sen onları geri aramadın onlar seni aradı açtığın içn ktrün gitti oyle mi?

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ben tanımadıklarımı açmıyom bazen babamda +90 a düşüyo onuda açmıyom tanıyosam numara orda çıkmalı :|

edit: ayrıca bunlar evde ev telefonu, işte iş telefonu kullanan zihniyeti ararsa noluyo :| rte amcayı da arasınlarben no veririm :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Veritas
    Veritas's avatar
    Erkek
    acaba bulgar numarasından bill amcayı arayan olmuşmudur :D

Mr.Bener
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Veritas bunu yazdı:
    acaba bulgar numarasından bill amcayı arayan olmuşmudur :D

arjantinli seviyo o :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    KaRaKuLe bunu yazdı:

neftera bunu yazdı:
    beni aradılar aptal gibi açtım telfonu.sesde gelmiyodu.o arada kntru yeni yüklemiştim.150 vardı 140 kntrum gitti.allahtan 10 tane bırakmışlardı.

Sen ne diyosun ya dediğin çok saçma böyle bişey imkansız senin kontörünün gitmesi için yurtdışındaki bir turkcell numarasının yada türkiyede olan bir operatörün numarasının yurtdışına çıktıktan sonra seni araması gerekiyor. Ölye her yabancı numara arasın kontörün gitsin bu çok mantığa ters gidiyor başka bişey olmasın o ?

yokya gerçekten gitti.çok şaşırdım bende ne bilim bişi anlamadımki

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

dün bu konuya baktım.gece rüyamda beni yabancı bir numara beni aradı açtım.hemen kapattım ve kalan kontöre baktım

-472 diyo :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Ahanda benide aradı numarayı yazıyorum +359894918818
Toplam Hit: 5150 Toplam Mesaj: 27