+359 Arıyorsa Açma
-
olay şöyle gelişir;
-bilirsiniz; kişi sahte bilgileriyle bir telefon numarası almış ve dandik bir avrupa üstü memleketindedir.
-rastgele bütün telefonları arayıp, kendilerine yazmaması için kapatmaktadırlar.
-eğer kimmiş bu diye geri ararsanız, sizden çok yüklü miktarda para çekerler.
-
bulgar numarası len bu :D iyide siz onlari aramadikca nasil kontorunuz gidiyor akil isi degil ha :S
-
ben bunun sayesinde sınava yetiştim telefonumun alarmi çalmadı bu numara aradı bakmamıştım noya sınavdan sonra vay anasını dedim allah mı aradı kalk kulum sınava die :D çok şaşırmıştım aramıştım o kadar ama cevap veren yoktu :D
-
neftera bunu yazdı:
-----------------------------
beni aradılar aptal gibi açtım telfonu.sesde gelmiyodu.o arada kntru yeni yüklemiştim.150 vardı 140 kntrum gitti.allahtan 10 tane bırakmışlardı.
yani sen onları geri aramadın onlar seni aradı açtığın içn ktrün gitti oyle mi? -
ben tanımadıklarımı açmıyom bazen babamda +90 a düşüyo onuda açmıyom tanıyosam numara orda çıkmalı :|
edit: ayrıca bunlar evde ev telefonu, işte iş telefonu kullanan zihniyeti ararsa noluyo :| rte amcayı da arasınlarben no veririm :|
-
acaba bulgar numarasından bill amcayı arayan olmuşmudur :D
-
Veritas bunu yazdı:
acaba bulgar numarasından bill amcayı arayan olmuşmudur :D
-----------------------------arjantinli seviyo o :|
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------neftera bunu yazdı:
beni aradılar aptal gibi açtım telfonu.sesde gelmiyodu.o arada kntru yeni yüklemiştim.150 vardı 140 kntrum gitti.allahtan 10 tane bırakmışlardı.
-----------------------------Sen ne diyosun ya dediğin çok saçma böyle bişey imkansız senin kontörünün gitmesi için yurtdışındaki bir turkcell numarasının yada türkiyede olan bir operatörün numarasının yurtdışına çıktıktan sonra seni araması gerekiyor. Ölye her yabancı numara arasın kontörün gitsin bu çok mantığa ters gidiyor başka bişey olmasın o ?
yokya gerçekten gitti.çok şaşırdım bende ne bilim bişi anlamadımki -
dün bu konuya baktım.gece rüyamda beni yabancı bir numara beni aradı açtım.hemen kapattım ve kalan kontöre baktım
-472 diyo :D
-
Ahanda benide aradı numarayı yazıyorum +359894918818