+359899Xxxxxx Bu Numara Kimdir, Necidir?
-
1,5-2 ay önce falan bi kaç çağrı atmıştı böyle bi numara 1 hafta gece gündüz çağrı attım çıldırttım :D sonunda engelledim numarasını :)
-
nataşalarda olabilir türkiyeye gelmek için aracı kılıyorlar sizi
-
benmde başıma gelmişit. habire arıorlar. bi kaç kere çabuk davranım açtm. amk piçleri. bulgaristandan arıyorlarmş. kont felan kazanmak yada seni dolandırmak için arıorlar. her ne haltsa. siktr et.
-
Ben olayın farkında değilken geri dömüştün arayan numaraya bi bayan açtı türktü ve almanyadan olduğunu söyledi bende tamam sonra dönücem size diyip kapatmıştım sonra işin özünü türkcell den gelen mesaj dan sonra anladım.
Kalan kontör : 0 :F
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
saolun hocam arasam bile bakiye yoktu :D bende bulgaristan kodunu görünce bi an natashalar geldi aklıma ama nefisime hakim oldum :D
-----------------------------bigün uçkur uğruna başınıza bişiler gelcek ama ne zamn bilmem ,)
-
irwa bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
saolun hocam arasam bile bakiye yoktu :D bende bulgaristan kodunu görünce bi an natashalar geldi aklıma ama nefisime hakim oldum :D
-----------------------------bigün uçkur uğruna başınıza bişiler gelcek ama ne zamn bilmem ,)
-----------------------------gelcek gelcek. az kaldı ... okey masasında kendmi kız gibi gösterip. carrafeour da çalışıorum deyip sabahın körü, saat 5 te 2 salağı carrefour deposunun kapısına çıkaran biri olarak konuşuyorum. biz erkler iflah olmayız :D
-
onlar aradığında açınca da mı bizden kontur gidiyor?
-
Bulgar numarası kanka.Para koparmak için kadınlar kafasına göre türk numarası arıyor.
-
babamda bazen beni arıyor böle absürt numaralardan
sonra ben numarayı aradığımda böle
bir numara yoktur diyo :|
-
Numara seni aradığında sana cevaplarsan kontür gidiyormu ya cevaplasın biri ben gitmez diye biliyorum :D