3D Beretta & Viski

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Hocam elinde sağlık ben bunun 1/10'ini yapamam ama eleştiri için yorumda bulunayım, sende fark edersin zaten söyleyince.

Tabancanın masada duruşu ile viskinin duruşu farklı. Masada durma perspektifi yanlış aynı masa ama farklı düzlemlerde duruyorlar.

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Durqrimast bunu yazdı

Hocam elinde sağlık ben bunun 1/10'ini yapamam ama eleştiri için yorumda bulunayım, sende fark edersin zaten söyleyince.

Tabancanın masada duruşu ile viskinin duruşu farklı. Masada durma perspektifi yanlış aynı masa ama farklı düzlemlerde duruyorlar.

hocam yanlis perspektif yok. Physical yani gercek gibi davranan kamera kullandim sadece kamera ayarlarindan f-stop dedigimiz ayari deph ve puslandirma icin cok dusuk biraktim f/1.2 oldugu icin bardagi hafif uzatti :D 

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

her zamanki gibi harikasın :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

her zamanki gibi harikasın :S

eyvallah hocam :) stereo versionu da hazir :) 3d sistemi olan denesin, :D

Stereo:

shaban

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacı, fazla iyi. artık animasyon kısa filmlere geçsen diyorum. karaktere göre uygun seslendirme benden :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı

hacı, fazla iyi. artık animasyon kısa filmlere geçsen diyorum. karaktere göre uygun seslendirme benden :W

yocam yakindir. 3 ay sonra kismetse kisa film denemelerim baslaaycak :D

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Viskinin akıkşkanlığı birtek bozmuş ama diğer yerler gerçekten etkileyici. Durağan cisimlerin içindeki maddenin sıvı olduğunu göstermek içinmi böyle yaptın? Sıvı yüzeyi Ses titreşim dalgaları şeklinde yada dümdüz olsa daha gerçekçi görünmez mi?

Bu arada demir beton ağaç gibi cisimlerin çok gerçekçi görünürken en son yaptığın uzaylının derisi yapay kalarak sırıtmıştı. Sebebi poligon sayısı mı, kaplamalarmı, pürüzsüz oluşumu, ışığı fazla yansıtışımı, tüysüzlükmü... bilmiyorum ama özellikle canlı dokularında biraz daha uğraşırsan gerçekten kusursuz işlere çok yaklaşmış olacaksın eline sağlık.

kafkafkaf tarafından 30/May/14 18:09 tarihinde düzenlenmiştir

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocam viski niye dalgalanıyor bardakta ? Hatta baya bildiğin sola doğru kaymış deprem oluyor gibi. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Hocam viski niye dalgalanıyor bardakta ? Hatta baya bildiğin sola doğru kaymış deprem oluyor gibi. :)

masayada dökülmüş dikkat edersen. bardağın arkasında. sinirlenip vurmuş bardağı masaya. çekerim emaneti s.... adaleti hesabı.

bugrahan45 tarafından 30/May/14 18:22 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

Viskinin akıkşkanlığı birtek bozmuş ama diğer yerler gerçekten etkileyici. Durağan cisimlerin içindeki maddenin sıvı olduğunu göstermek içinmi böyle yaptın? Sıvı yüzeyi Ses titreşim dalgaları şeklinde yada dümdüz olsa daha gerçekçi görünmez mi?

Bu arada demir beton ağaç gibi cisimlerin çok gerçekçi görünürken en son yaptığın uzaylının derisi yapay kalarak sırıtmıştı. Sebebi poligon sayısı mı, kaplamalarmı, pürüzsüz oluşumu, ışığı fazla yansıtışımı, tüysüzlükmü... bilmiyorum ama özellikle canlı dokularında biraz daha uğraşırsan gerçekten kusursuz işlere çok yaklaşmış olacaksın eline sağlık.

Hocam o ozaylinin kaplamalariyla fazla ugrasmadim. oyuzden oyle. haklisin canli organizmalar uzerinde biraz daha calismam gerek. 

whiski tamamen simulasyon durumdadir, yani hareketlidir. sahne de normalde hareketli. silahi masaya vuruyor ve vhiski bardagi sallaniyor icinden biraz viski disari firliyor. bu sadece still goruntul oldugu icin oyle.

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 7027 Toplam Mesaj: 28