3D Dinozor (Ormanda)
-
Çok hoşuma gitti hacı bravo :\
-
Dinazorun rengi biraz açık gibi olmuş hafif koyu renk olsa bana göre daha gerçekçi olurdu. Bu arada güzel çalışma tebrik ederim.
-
hoca senin bu dinazorun maceraları bir halem :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca senin bu dinazorun maceraları bir halem :)
-----------------------------
aahhaha :D hocam bunun hareketlisi de mevcut. :D ama dinozor hareketlerini pek gercekci yapamadim. onunla ufrasiyorum. buyuk ihtimalle devakusunun hareket datalarini giricem. dinozorlar icin hareket datalari parali :Ddevekusununkiler tam uyucak kanmca :D kuyrugunu da artik kendim hareketlendiricem :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca senin bu dinazorun maceraları bir halem :)
aahhaha :D hocam bunun hareketlisi de mevcut. :D ama dinozor hareketlerini pek gercekci yapamadim. onunla ufrasiyorum. buyuk ihtimalle devakusunun hareket datalarini giricem. dinozorlar icin hareket datalari parali :Ddevekusununkiler tam uyucak kanmca :D kuyrugunu da artik kendim hareketlendiricem :D
-----------------------------Küçük dinazor sirkte :D serisi falan çkar yakında bunun
-
cikar hocam merak etme :D kutuphane onunde olani cikmisti o da cikar :D bana guzel bir mekan resmi yollayin oraya monte ediyim :D
-
mükemmel olmuş ama hemen dikkatimi ceken ayak izleri oldu böyle devasa bir hayvanın toprak üzerinde ayak izi bırakmaması garip geldi yani en azından bu zamana kadarki izlenimlerde hep bıraktığı için olsa gerek :)
-
seksek oynayan versiyonuda var :d
-
wert bunu yazdı:
wert hocam bunu uzun zaman once yapmistim nerden buldun bunu yha :D cok hata goruyorum imdi baktigimda. bir ara bu versionu da duzelticem :D -
Gzx bunu yazdı:
mükemmel olmuş ama hemen dikkatimi ceken ayak izleri oldu böyle devasa bir hayvanın toprak üzerinde ayak izi bırakmaması garip geldi yani en azından bu zamana kadarki izlenimlerde hep bıraktığı için olsa gerek :)
hocam ne yalan soyliim backgroundla oynamadim. daha dogrusu aklima gelmedi :D ama iyi soyledin. onu da yapicam