3D Forest & Dinozor Wallpaper (Shaban Interactive)
-
Arkadaslar bir onceki wallpaper sahnesini onerilerinize gore biraz degistirip benim hayvancikalrdan birisini ekledim :D Yorumlarinizi esirgemeyin :D Wallpaper 2048x2024 tur :) HQ

-
ışıklandirma da gozu rahatsiz eden birşey war sanki butunluk yok bişeyler tutmuyor hocam (:
-
Dinozor kendi yansımasıyla kavga edermiş gibi duruyo :)
-
hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D
-----------------------------
Hocam olusturmak istedigim mistik hava bu zaten :D isiklandirmayla ilgili bir sorunum yok. gündüz de yapabilirim gece de yapabilirim. farkl ibr hava yansitmak istedim olaya :D yani isiklandirmaya hata oalrak bakmayin, tam oalrak istedigim gibi isklandirdim. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D
Hocam olusturmak istedigim mistik hava bu zaten :D isiklandirmayla ilgili bir sorunum yok. gündüz de yapabilirim gece de yapabilirim. farkl ibr hava yansitmak istedim olaya :D yani isiklandirmaya hata oalrak bakmayin, tam oalrak istedigim gibi isklandirdim.
-----------------------------yok hocam boz baştan yap :D sevmedim :D
-
Su busefe olmuş hocam :) ışıklandırmada hata yok sana göre ama sorun şu zifiri karanlık ve net aydınlık aynı anda oluşamaz bu gerçekçiliği bozan ve göze batan :) çok loş bi ışık, yani karanlıkla aydınlık arasında bir geçiş lazım.. :) çok güzel olmuş ama
-
Piot bunu yazdı:
-----------------------------Su busefe olmuş hocam :) ışıklandırmada hata yok sana göre ama sorun şu zifiri karanlık ve net aydınlık aynı anda oluşamaz bu gerçekçiliği bozan ve göze batan :) çok loş bi ışık, yani karanlıkla aydınlık arasında bir geçiş lazım.. :) çok güzel olmuş ama
eyvallah hocam :D isin ilginc yani gercekcilik katmaya calismadim busefer :) sadece mistik bir ortam yaratmaya calistim :D -
bu da fena ya.

-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------bu da fena ya.

suppermis :D model cok detayli :D bulsam aynisini satin alirim :D -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Piot bunu yazdı:
Su busefe olmuş hocam :) ışıklandırmada hata yok sana göre ama sorun şu zifiri karanlık ve net aydınlık aynı anda oluşamaz bu gerçekçiliği bozan ve göze batan :) çok loş bi ışık, yani karanlıkla aydınlık arasında bir geçiş lazım.. :) çok güzel olmuş ama
eyvallah hocam :D isin ilginc yani gercekcilik katmaya calismadim busefer :) sadece mistik bir ortam yaratmaya calistim :D
-----------------------------Hocam mistik ortam yaratma çabanın farkındayım :) videodan da amacın belli zaten ama efektler yeterince o havayı veriyor, gerçekçiliğin 3d nin kalitesini ortaya çıkartır mistikliği başka yollarla çözmeye bakacaksın :) efekt, ses,objeler, kamera, ışık gibi
ışığın renginde oynamalar yapabilirsin, eski çağ görüntüsü yakalayabilirsin ama gökyüzünün rengiyle olmaz hocam :) yada aydınlatma gerçekliğe dayansın ama ışığın rengi farklı olabilir, gibi.. gerçekçilikden uzaklaşmamanı ben şahsen öneririm :)