folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder 3D Forest & Dinozor Wallpaper (Shaban Interactive)

3D Forest & Dinozor Wallpaper (Shaban Interactive)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir onceki wallpaper sahnesini onerilerinize gore biraz degistirip benim hayvancikalrdan birisini ekledim :D Yorumlarinizi esirgemeyin :D Wallpaper 2048x2024 tur :) HQ

Shaban%20Interactive%20Pro.

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

ışıklandirma da gozu rahatsiz eden birşey war sanki butunluk yok bişeyler tutmuyor hocam (: 

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Dinozor kendi yansımasıyla kavga edermiş gibi duruyo :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı  yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bu olmamış.. senin ışıklandırmada sorunun var.. resimde resmin bazı  yeri öğlen vaktündeki güneşli hali gibi bazı yerleri gecenin okikisi zifiri karanlık :/ hangisine inanak? :D

Hocam olusturmak istedigim mistik hava bu zaten :D isiklandirmayla ilgili bir sorunum yok. gündüz de yapabilirim gece de yapabilirim. farkl ibr hava yansitmak istedim olaya :D yani isiklandirmaya hata oalrak bakmayin, tam oalrak istedigim gibi isklandirdim.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    BosphorusPasha bunu yazdı:

Hocam olusturmak istedigim mistik hava bu zaten :D isiklandirmayla ilgili bir sorunum yok. gündüz de yapabilirim gece de yapabilirim. farkl ibr hava yansitmak istedim olaya :D yani isiklandirmaya hata oalrak bakmayin, tam oalrak istedigim gibi isklandirdim.

yok hocam boz baştan yap :D sevmedim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piot
    Piot's avatar
    Erkek

Su busefe olmuş hocam :) ışıklandırmada hata yok sana göre ama sorun şu zifiri karanlık ve net aydınlık aynı anda oluşamaz bu gerçekçiliği bozan ve göze batan :) çok loş bi ışık, yani karanlıkla aydınlık arasında bir geçiş lazım..  :) çok güzel olmuş ama

Ya yaşarız insan gibi Ya ölürüz arslan gibi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Piot bunu yazdı:

Su busefe olmuş hocam :) ışıklandırmada hata yok sana göre ama sorun şu zifiri karanlık ve net aydınlık aynı anda oluşamaz bu gerçekçiliği bozan ve göze batan :) çok loş bi ışık, yani karanlıkla aydınlık arasında bir geçiş lazım..  :) çok güzel olmuş ama

eyvallah hocam :D isin ilginc yani gercekcilik katmaya calismadim busefer :) sadece mistik bir ortam yaratmaya calistim :D

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

bu da fena ya.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı:

bu da fena ya.

suppermis :D model cok detayli :D bulsam aynisini satin alirim :D

Shaban Interactive Pro.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piot
    Piot's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    Piot bunu yazdı:

eyvallah hocam :D isin ilginc yani gercekcilik katmaya calismadim busefer :) sadece mistik bir ortam yaratmaya calistim :D

Hocam mistik ortam yaratma çabanın farkındayım :) videodan da amacın belli zaten ama efektler yeterince o havayı veriyor, gerçekçiliğin 3d nin kalitesini ortaya çıkartır mistikliği başka yollarla çözmeye bakacaksın :) efekt, ses,objeler, kamera, ışık gibi

ışığın renginde oynamalar yapabilirsin, eski çağ görüntüsü yakalayabilirsin ama gökyüzünün rengiyle olmaz hocam :) yada aydınlatma gerçekliğe dayansın ama ışığın rengi farklı olabilir, gibi.. gerçekçilikden uzaklaşmamanı ben şahsen öneririm :)

Ya yaşarız insan gibi Ya ölürüz arslan gibi.
Toplam Hit: 2964 Toplam Mesaj: 18