3D Karanlik Calisma
-
selam arkadaslar, bir video clip icin calisiyodum, hersey bitti birtek renderi kaldi... renderden 1 kare eklemek istedim. yorumlarinizi bekliyorum....
http://img158.imageshack.us/img158/2880/shabanintprovisionfinalym9.jpg
-
vallla ben bu işlerden fazla anlamam ama. ışığın yansıması piyano nun üzerine süper yansımış gerçekten çok güzel bir çalışma eksikleri vardır belki tam inceleyemedim malum bilgisayar kötü oluşun böle oluyor. ama orda çalmaya çalışan yaratık nasıl bişi :) ne tasarladın?
-
ooha o adam gibi şeyin piyano gibi şeye uzattığı şey ne öle :|
-
zuahahaha yorumlar super yaw :D tahribati seviyorum....
o adam gibi sey, tahtadan yaptigim bir adam figuru... kendimce sanat yapmaya calistim :D insan modellemek cok uzun zaman aliyor.. bben de bunu koydum :D
-
güzel la ama oradaki kukla çok pis duruyor ne olacağı belli olmaz yani oradan uzaklaşmak lazım
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
güzel la ama oradaki kukla çok pis duruyor ne olacağı belli olmaz yani oradan uzaklaşmak lazım
-----------------------------klip yapiyorum haji :D suan renderini aliyorum... orasi bos, ama piano'nun tuslarina animasyon verdim... tabikki isik ve kameraya da.... sonra da kendimi ekliycem oraya, adobe after effect'le compositing yapicam.... :D manyak olucagini dusunuyorum... bitince buraya koyucam :D
-
green screen olayınamı girion la bende 20x20 metre yeşil kumaş alıp bişiler yapmayı düşünüyorum ama önce güzel bi kamera bulsam yapacam
-
wert bunu yazdı:
green screen olayınamı girion la bende 20x20 metre yeşil kumaş alıp bişiler yapmayı düşünüyorum ama önce güzel bi kamera bulsam yapacam
-----------------------------yok haci green screen keyle ilgili diyil... cinema 4d'nin Adobe after effect compositing tagi var... cikti olarak after effect bilgilerini de tasiyo icinde... cok kolay bir sekilde keylemeden compositing yapabiliyorum...
keyleme olayi farkli... en iyi green ve blue screen de oluyo. ama keylemedi EDIUS Pro montager le yap. denediklerimin en iyisi...
-
wow çok gzl çalışma renklendirmede yardımcı olabilrm PS rlz (:
-
manyaki bunu yazdı:
wow çok gzl çalışma renklendirmede yardımcı olabilrm PS rlz (:
walla cok iyi olur haji... mesela ps den neler eklersem daha guzel sonuclar alabilirim? cok az ps kullaniyorum genelde... cinema 4d den colour correction fln yapyorum oyle render aliyorum.. ps de de ugrasmak gerekir tabi.... -
güzel olmuş tebrik ederim...