3D Logo Screen Shot (Shaban Interactive)
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ilk açtıgın konuya baktımda :D vay be nerden nereye :D http://www.tahribat.com/Forum-3ds-Max-Veya-Cinema-4d-Konusunda-Yardim-Pls-13624/
vay be :D bu konuyu actigimi bile hatirlamiyorum 2005 :D -
hocam hareketli yaparsan daha egzantirik durur.kafase bi elektrik verirsin her 3-5 saniyede bir şızzznt diye akım geçer :D
-
Dayı Küplerin düşüşü Çok Çakma olmuş Sallandır biraz :D
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------Dayı Küplerin düşüşü Çok Çakma olmuş Sallandır biraz :D
hocam dususu ben sadece degerler vererek ayarliyorum. dusus tam oalrak 9.8 yercekimine gore gerceklesiyor. Yerin surtunme katsayisi ve kirilma gerilimini gercege yakin yapmaya calistim. ama burada yerden tut havadaki surtunme kuvvetine, dusen kuplerin surtunme kuvvettinde tut, agirliklarina kadar herseyi hesaplamak zorundasin. -
c4d'de nasıl bilmiyorum ama rigid body şeklinde oluşturup elasticity ayarlarını değiştirmeyi denedin mi hiç ? Yerin elasticity miktarını artırabilirsin mesela.
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------c4d'de nasıl bilmiyorum ama rigid body şeklinde oluşturup elasticity ayarlarını değiştirmeyi denedin mi hiç ? Yerin elasticity miktarını artırabilirsin mesela.
onlari zaten kendim ayarladim dostum, elasticity, bounucing, friction, tension, viscosity, mass, collision type hepsine teker teker deger girerek yaptim. standart ayarlari gercekci durmuyo zaten. Cinema 4D R11.5 te MoDynamics vardi, onun standart ayarlari cok cok iyiydi, ama R12 de ne hikmsetse mographi kaldirmislar ve birsuru yeni ayar eklemisler dynamics e :S -
Küpün içinden çıkan ışığın ordaki harf yada sayılara çarptığında aslında dışarı daha farklı şekilde çıkması gerektiğini düşünüyorum.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
hacı ilk açtıgın konuya baktımda :D vay be nerden nereye :D http://www.tahribat.com/Forum-3ds-Max-Veya-Cinema-4d-Konusunda-Yardim-Pls-13624/
vay be :D bu konuyu actigimi bile hatirlamiyorum 2005 :D
-----------------------------:Konudışı: Sıkı çalışmışsın; başarılar dilerim.
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Küpün içinden çıkan ışığın ordaki harf yada sayılara çarptığında aslında dışarı daha farklı şekilde çıkması gerektiğini düşünüyorum.
kupun icindeki isik saga sola carparak kesilmiyor hocam, veya onune gecen objelerden dolayi kesilmiyor. isik yanip sonuyor, random frekanslarda yanip sonme scripti ekledim. ;) -
Herşey iyi güzel hoşta hoca keşke birde projelerinde Türkçe isim kullansanda uluslararası arenada Türkçeyle bizde gözüksek.