3D Video Klibim Bitti (Shaban Interactive).
-
eyvallah arkadaslar :D
-
hocam elıne saglık anımasyon guzel olmus fakat bulduğum bazı eksıklıkler var tabii kendimce.
-1 Dj muzık calarken arkadakı ınsanların mal mal durması garıp olmus bıraz dans falan etselerdi guzel olurdu yanı ve video yu ceken kısı kamerayı baya bı sarsmış.
-2 Birde biraz ses efekti koysaydın güzel olurdu mesela o ufo nun dunyaya gırıs sırasında bı cuuuwww gıbı sesler veya uzaylı konusma sesı falan koysaydın, daha gercekcı gıbı olurdu
dıye dusunuyorum ,
hadi kolay gelsın
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam elıne saglık anımasyon guzel olmus fakat bulduğum bazı eksıklıkler var tabii kendimce.
-1 Dj muzık calarken arkadakı ınsanların mal mal durması garıp olmus bıraz dans falan etselerdi guzel olurdu yanı ve video yu ceken kısı kamerayı baya bı sarsmış.
-2 Birde biraz ses efekti koysaydın güzel olurdu mesela o ufo nun dunyaya gırıs sırasında bı cuuuwww gıbı sesler veya uzaylı konusma sesı falan koysaydın, daha gercekcı gıbı olurdu
dıye dusunuyorum ,
hadi kolay gelsın
-----------------------------hocam adam temiz bir goruntu yolla dedim bunu yolladi :D daha da yapabilecegim bisey yoktu :D ses effektlrri var. ama acik degiller. adam ses effektlerini koyma dedi, muzigin orjinalligini bozuyomus :D
-
iyi güzelde dünya dönüya ama sinyal aynı yerde kalıyo
-
Yorumlarım:
-> Detaylandırma eksik. Sahnelere daha çok detay eklemelisin ki insanlar izlerken sıkılmasın.
-> DJ Arkadaşı çektiğin sahneleri beğenmedim. Sanırım kamera bildiğimiz ucuz el kameralarından. Disko Sahnesi, yaptığın 3d çalışmaların yanında sönük kalıyor.
-> Işıkların yükseldiği sahnedeki geçiş göze hoş gelmiyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım amacına ulaşmış bir çalışmadır. Bence biraz daha uğraşırsan profesyonel işler çıkartabilirsin. Kolay gelsin.
-
aklıma gelen ilk şey bunu sen yaptıysan neden hiç türkçe yazı koymadığın
sanki alıntı gibi olmuş :D
not: ben anlamam 3d den felan ama dışardan bakan bir insan olarak yorumumu yaptım ..
-
RockZs bunu yazdı:
Yorumlarım:
-> Detaylandırma eksik. Sahnelere daha çok detay eklemelisin ki insanlar izlerken sıkılmasın.
-> DJ Arkadaşı çektiğin sahneleri beğenmedim. Sanırım kamera bildiğimiz ucuz el kameralarından. Disko Sahnesi, yaptığın 3d çalışmaların yanında sönük kalıyor.
-> Işıkların yükseldiği sahnedeki geçiş göze hoş gelmiyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım amacına ulaşmış bir çalışmadır. Bence biraz daha uğraşırsan profesyonel işler çıkartabilirsin. Kolay gelsin.
-----------------------------dostum haklisin baslangicta soylemeyi unuttum ;) bundan once yapim asamasini gostermek icin actigim konuda belirtmistim.
Acele istenen bir klip oldugu icin Lowpoly yani detaylandirma yapmadan bir taslak olusturdum. ve ucretsiz bir calisma oldugu icin bos zamanlarimda yaptigim bir calismaydi.
Dj sahnesinin oldugu goruntuler benim cekimim degildir, arama duzgun birseyler yolla dedim bunu yolladi :D
-
zengo bunu yazdı:
aklıma gelen ilk şey bunu sen yaptıysan neden hiç türkçe yazı koymadığın
sanki alıntı gibi olmuş :D
not: ben anlamam 3d den felan ama dışardan bakan bir insan olarak yorumumu yaptım ..
-----------------------------Dai Shaban Interactive Pro. diye benden baskasini bulamazsin :D arti ingilizce yapiyorum ki global anlasilma olsun. arti klip isteyen kisi tek kelime turkce bilmiyor ;) dis ulkelerden reklam almak icin ingilizce yapmam sart ;)
inanmiyorsan proje calismalarindan birkac screen shot atabiliri m:)
-
petşişe aslı üçyüzbeşyüz güzel güzel :D tebrikler ey dost. işin piri olma yolunda ilerliyorsun.
-
burakbet bunu yazdı:
petşişe aslı üçyüzbeşyüz güzel güzel :D tebrikler ey dost. işin piri olma yolunda ilerliyorsun.
-----------------------------Saol dostum :)
Buarada 2 tane daha video klip rojesi aldim :D iyi de para veriyolar :D hadi hayirlisi bakalim :D