3Ders.Net Açıldı !
-
Tahribatta daha önce konusunu açtığım 3D forumunu açtım :D
Herkesi bekliyorum ... :D
http://www.3ders.net
Not ;
myblackworldweb ve beykozlu57 'ye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim :) -
Rica ederim domainin hayırlı olsun ;:) Bi kartvizit yapsanda bana başka domainlerde alsam sana diyorum hani :D
-
hayırlı olsun hacım
-
beykozlu57 bunu yazdı:
-----------------------------
Rica ederim domainin hayırlı olsun ;:) Bi kartvizit yapsanda bana başka domainlerde alsam sana diyorum hani :D
Hocam şuan kendi derdimdeyim :) ama sen hiç merak etme saatlerce uğraşıp sanada myblackworldweb'e çok güzel tasarımlar yapıcam , söz :D -
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------beykozlu57 bunu yazdı:
Hocam şuan kendi derdimdeyim :) ama sen hiç merak etme saatlerce uğraşıp sanada myblackworldweb'e çok güzel tasarımlar yapıcam , söz :D
Kasma kendini hoca boşver rahat ol relax ol :) Toton rahata kavuşsun bi ara yapıverirsin :) Bir ihtiyacın olursa pm atmaktan çekinme. -
Sitelerinizde biraz paylaşım yaptıktan sonra öyle tanıtın. Mesela ben girdim. 0 konu. Direkt çıktım. Ama eğer birşeyler olsaydı biryere not alırdım site adresini. Şimdi sen paylaşım yapsan bile ben senin siteni unutmuş olacam. E not da almamıştım boş olduğu için. Bu söylediğim site açan bütün insanlar için geçerli.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
hayırlı olsun hacım
teşekkür ederim hocam. -
diamonique bunu yazdı:
Sitelerinizde biraz paylaşım yaptıktan sonra öyle tanıtın. Mesela ben girdim. 0 konu. Direkt çıktım. Ama eğer birşeyler olsaydı biryere not alırdım site adresini. Şimdi sen paylaşım yapsan bile ben senin siteni unutmuş olacam. E not da almamıştım boş olduğu için. Bu söylediğim site açan bütün insanlar için geçerli.
paylaşım zamanla :D tahribat içinde tanıtımı yaptım zaten şimdi biz bizeyiz :D
Giren kayıt olmadan çıkmazsa çok memnun olurum :D :D -
beykozlu57 bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
Hocam şuan kendi derdimdeyim :) ama sen hiç merak etme saatlerce uğraşıp sanada myblackworldweb'e çok güzel tasarımlar yapıcam , söz :D
Kasma kendini hoca boşver rahat ol relax ol :) Toton rahata kavuşsun bi ara yapıverirsin :) Bir ihtiyacın olursa pm atmaktan çekinme.
tmm hocam :D teşekkür ettim :D -
beykozlu57 bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------beykozlu57 bunu yazdı:
Kasma kendini hoca boşver rahat ol relax ol :) Toton rahata kavuşsun bi ara yapıverirsin :) Bir ihtiyacın olursa pm atmaktan çekinme.
istediin kaartvizit olsun :D furkana yardım bana yardımdır :D yapayım ben istiyyosan .d -
hocam hayırlı olsun öncelikle ama bari öğretici ders mers bişilerde koymayacanızmı ? sadece çalışma üzerinemi olucak ? hea bide domainde ders yazıo adam girer söver çıkar :P