3Ds Max Çalışmaları
-
Ahanda benim yaptığım abuk sabuk amacından sapmış bir bar.
-
en azından kenarına tahribat.com yazıp vallapaper diye basmamışsın foruma :D
abuk sabuk ama güzel olmuş.böle barda içerim a.q.
-
eni baslayan biri icin iyi bir calisma olmus haji, ben de CINEMA 4D ile calisiyorum. Bu da benim calismam, 3d compositing ve particle object calismasi...
http://img117.imageshack.us/img117/8638/dengewallpaperbyshabaniey1.jpg
-
varsa elinde bana cinema 4d nin tam sürüm link leri verirmisin ben bir kez yükledim ama kuruken hata hata verdi
-
CINEMA 4D nin orjinal cdsi var iso olarak alip upload etmeye calisicam. ama ancak 2 hafta sonra yapabilirim cunku suan yurtdisinda tatildeyim... Bendeki MAXON CINEMA 4D BUNDLE XXL STUDIO RELEASE 10. bekleyebilirsen 2 hafta sonra link veririm ama hemen bulmak istiyosan EMULE de bulabilirsin crackli versionunu...
-
süper olmuş bu kurbağa
-
kurbağa değel :D alttaki linkte resim :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------CINEMA 4D nin orjinal cdsi var iso olarak alip upload etmeye calisicam. ama ancak 2 hafta sonra yapabilirim cunku suan yurtdisinda tatildeyim... Bendeki MAXON CINEMA 4D BUNDLE XXL STUDIO RELEASE 10. bekleyebilirsen 2 hafta sonra link veririm ama hemen bulmak istiyosan EMULE de bulabilirsin crackli versionunu...
-----------------------------
yükleyince bana pm atarmısın ben demosunu kuramadım sorun çıkartıyor bide neden açaba -
haji demolar sakat oluyo... yukleyince link veririm ben sana... saglam bilgisayar istiyor onagore. ozellikler islemci ve ramin cok saglam olmasi gerekir....
-
bende tasarımcı olacam yaw
-
neden bar ?
cami, mescit olsa olmazmı