3G Modem
-
en ucuz 3g modemi nerede bulabilirim? vodafone sınırsız 8tl lik paketle kullanmak için. sim kilidi vs olmamalı tabiki.
ikinci el de olabilir aramızdan satan varsa,
ya da modem ücreti+aylık8tl den daha ucuza gelen modem dahil internet paketleri var mı? 3g çoğu yerde çekmediği için pakedin 3g yada edge olması fark yapmaz
-
aylık 8 tl ye sınırsız 3g internet mi var ? nasıl ? koşulları nedir ?
-
aylık 8tl ye sınırsız internet diyelim.
100mb a kadar 3g sonrasında 128 mi 96kbps ile mi ne sınırlıyorlar
benim gibi dağ başındaki köye giden adamın işine yarar en azından msn e girebilirim :D
telefonlar için biçilmiş kaftan zaten..
vodafone un aylık cepnet pakedi, aynısnın günlüğ 50 kuruş(5mb limit sanırım)
tek kısıtlama pcde kullanılmaması :D ama 2 gündür telefonu modem olarak kullanıyorum sorun olmadı..umarım başım ağrımaz..ama nasıl tespit edebilirler ki? nanay :)
-
3. ayıma girecek :) 6630 + ca 42 ara kablosu + 1 pc + vodafone connect yazılımı :) ttnet kadar olmasada fazlaşıyla işimi görüyor:D
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
3. ayıma girecek :) 6630 + ca 42 ara kablosu + 1 pc + vodafone connect yazılımı :) ttnet kadar olmasada fazlaşıyla işimi görüyor:D
-----------------------------pc hariç maliyet nedir?
kesintiler oluyor mu sende de ? arada vodafon gidiyo bnm 45dklığına falan.
v. connect yazılımı nedir?
-
su anda hem knight online oynuyorum hemde tahribata bakıyorum... Ara sıra baglantı düşüyor haftada bir olur yada olmaz...
geceleri 250 kb görüyor gunduz bazen 5 kb sürünuyor ayarsız...
Maliyeti : telefonun vardır modem olarak kullan ( pc ye baglamadıgın zmanda cepten gir nete ), bide telefonu pc ye baglayacak kablo( en fazla 10 tl) oda vardır...
mobile connet programı vodafone sitesinden indirirsin..
msn, facebok işini görür öyle ahım şahım bi net degil sonuçta.. Ki 8 tl ödüyorsun...
5dk bi videoyu 10 dk indiriyor :))
600 mb bi dosyayı 10 saatte çekebiliyor...
kıyaslama bu :)) Nette surf biraz sıkıntılı resimleri açarken...
Benim aylık kullanımım 5 gb buluyor...
Not: harbiden 600 mb indirdim :)
-
A_REX bunu yazdı:
su anda hem knight online oynuyorum hemde tahribata bakıyorum... Ara sıra baglantı düşüyor haftada bir olur yada olmaz...
geceleri 250 kb görüyor gunduz bazen 5 kb sürünuyor ayarsız...
Maliyeti : telefonun vardır modem olarak kullan ( pc ye baglamadıgın zmanda cepten gir nete ), bide telefonu pc ye baglayacak kablo( en fazla 10 tl) oda vardır...
mobile connet programı vodafone sitesinden indirirsin..
msn, facebok işini görür öyle ahım şahım bi net degil sonuçta.. Ki 8 tl ödüyorsun...
5dk bi videoyu 10 dk indiriyor :))
600 mb bi dosyayı 10 saatte çekebiliyor...
kıyaslama bu :)) Nette surf biraz sıkıntılı resimleri açarken...
Benim aylık kullanımım 5 gb buluyor...
Not: harbiden 600 mb indirdim :)
Üstad 600 bişimi ben şehir dışındayım 700 ile indiriyorum dakalık videoyu 10 dakkada izlediğim heç olmadı şak diye açıyor tıkır tıkır diyede izliyorum 650 mb lık bir film indirdim bir kere 30 dakkada indirdim. ki o tek indirdiğim filmdi kotayı iyi götürüyor hem indirdiğini hem yuklediğini bir sayıyor kota olarak toplamını alıyor. tt nett her halde sadece indirdiğini kotaya koyuor her halde.bilen bilir bilmeyenler için şimdi modemi kurunca şebeke secimi 3g seçildi diye ayarlıdır mesela 3 g %30 ve altı oldu mu edge ye geçiyor bunu ayarlamak için aşağıdaki resme bakın sadece 3 g deyince sadece 3g ye giriyor bazen 0 diş çekmiyor yine 300 den aşağı düşmüyor. tabi her zaman indirniyorum denemek için zaten 5 gb kotası var
-
usta küçük bi sorun var burada 3 g yok :) ki 6630 un destekledigi en hızlı 320 kbs o hızıda 2g de göremiyrsun...
sen 5 gb kota demişsinde aynı seyden mi bahsediyoruz _? aylık 8 tl mi ödüyorsun _?
-
A_REX bunu yazdı:
usta küçük bi sorun var burada 3 g yok :) ki 6630 un destekledigi en hızlı 320 kbs o hızıda 2g de göremiyrsun...
sen 5 gb kota demişsinde aynı seyden mi bahsediyoruz _? aylık 8 tl mi ödüyorsun _?
üstad benimki mobil modem kullanıyorum ben mobil modem bu vodafonenin mobil modemleri varya ondan kullanıyorum ben. Teknosa kampanyasından aldım -
su an kotayı aşmış durumdayım ayın sonu malum hız hala böyle 2g edge
-
x-files bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
üstad benimki mobil modem kullanıyorum ben mobil modem bu vodafonenin mobil modemleri varya ondan kullanıyorum ben. Teknosa kampanyasından aldım
-----------------------------aylık nekadar ödüyorsun hocam...