3G"Ye Geçen Varmı?
-
3G ile ne işimiz olur be hacı gerek yok xD
beni bizim emektar 3310 idare ediyo :P
-
geldi. şu an 3g yani hsdpa dan bağlıyım. 200kb yi gördüm en üst ama baz istasyonlarının yaygınlaşması gerke. heryerde aynı hızdan bağlanılamıyor. eskiden kalma edge aboneliğim vardı kotasını arttırıp devam ettirdiler 3g den. (turkcell)
ping süresinde büyük artış var. wcdma moduna geçip saniyede 5Kb aktarma moduna geçtiğinde bile oldukça kararlı. zamanla yoluna girecektir Allah'ın izniyle.
-
sallayın 3G yi evdeki internet ne durumda olucak :)
-
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
-----------------------------geldi. şu an 3g yani hsdpa dan bağlıyım. 200kb yi gördüm en üst ama baz istasyonlarının yaygınlaşması gerke. heryerde aynı hızdan bağlanılamıyor. eskiden kalma edge aboneliğim vardı kotasını arttırıp devam ettirdiler 3g den. (turkcell)
ping süresinde büyük artış var. wcdma moduna geçip saniyede 5Kb aktarma moduna geçtiğinde bile oldukça kararlı. zamanla yoluna girecektir Allah'ın izniyle.
-----------------------------
Benimde 3gb lık paket var ama hiçbi değişiklik yok hoca. Emin misin kotanın arttığına? -
voodoo bunu yazdı:
sallayın 3G yi evdeki internet ne durumda olucak :)
-----------------------------Heya Hakket Adsl Boş durmaz her halde, Ttnet Hıza Etkiyen yapar bişeyler demi.?
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
-----------------------------geldi. şu an 3g yani hsdpa dan bağlıyım. 200kb yi gördüm en üst ama baz istasyonlarının yaygınlaşması gerke. heryerde aynı hızdan bağlanılamıyor. eskiden kalma edge aboneliğim vardı kotasını arttırıp devam ettirdiler 3g den. (turkcell)
Benimde 3gb lık paket var ama hiçbi değişiklik yok hoca. Emin misin kotanın arttığına?
-----------------------------sonraki ay'ın kotası eklendiğinde artacağına dair mesaj geldi.
-
ya mesela ücretsiz konuşma hakkın var bunu 3 g olarak gerçekleştirsen geçerli olurmu yoksa seninücretsiz konuşma hakkını kaale almayıp direk kontörden mi düşer internetle benim işim olmaz telden de görüntülü konuşma için iyi olacağını düşünüyorum
-
Az önce vodafone ıle konustum goruntulu konusma ıle goruntusuz konusma arasında ucret farkı yok tarıfen ne ıse aynı. mısal benım 15 kısı ıle 5 dakıkası 1 kontere seslı konsuyordum sımdı 5 dakıkası 1 kontere goruntulu konusuyorum. ekstra ucretler sadece tv de ve ınternette var. turkcell ıcınde aynısı gecerlı. sadece avea da her yone 1 kontor. eger ttnet 2 ay ıcerısınde bır guzellık yapmaz ıse turkcelın 4gb lık paketını alacagımtt netl aynı hesaba gelıyor hıc degılse tasına bılır en azından.
-
SeRDaR bunu yazdı:
ya mesela ücretsiz konuşma hakkın var bunu 3 g olarak gerçekleştirsen geçerli olurmu yoksa seninücretsiz konuşma hakkını kaale almayıp direk kontörden mi düşer internetle benim işim olmaz telden de görüntülü konuşma için iyi olacağını düşünüyorum
-----------------------------paketlerin aynen devam edeceğini söylüyorlar. ücretsiz konuşma hakları dahil.
-
Bugun benden tirici uyesiyim diye hic bisi demeden turkcell 30 kontor almaya calisti. Allah'tan kontor -30lardaydida talebiniz gerceklesememistir dedi. :D:D
Kimseye olmadi mi bu olay ?