folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3G"Ye Geçen Varmı?

3G"Ye Geçen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

3G ile ne işimiz olur be hacı gerek yok xD

beni bizim emektar 3310 idare ediyo :P

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

geldi. şu an 3g yani hsdpa dan bağlıyım. 200kb yi gördüm en üst ama baz istasyonlarının yaygınlaşması gerke. heryerde aynı hızdan bağlanılamıyor. eskiden kalma edge aboneliğim vardı kotasını arttırıp devam ettirdiler 3g den. (turkcell)

ping süresinde büyük artış var. wcdma moduna geçip saniyede 5Kb aktarma moduna geçtiğinde bile oldukça kararlı. zamanla yoluna girecektir Allah'ın izniyle. 

Düşünüyorum, o halde varım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sallayın 3G yi evdeki internet ne durumda olucak :)

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    CHaRMaNDeR bunu yazdı:
    -----------------------------

geldi. şu an 3g yani hsdpa dan bağlıyım. 200kb yi gördüm en üst ama baz istasyonlarının yaygınlaşması gerke. heryerde aynı hızdan bağlanılamıyor. eskiden kalma edge aboneliğim vardı kotasını arttırıp devam ettirdiler 3g den. (turkcell)

ping süresinde büyük artış var. wcdma moduna geçip saniyede 5Kb aktarma moduna geçtiğinde bile oldukça kararlı. zamanla yoluna girecektir Allah'ın izniyle. 

Benimde 3gb lık paket var ama hiçbi değişiklik yok hoca. Emin misin kotanın arttığına?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    sallayın 3G yi evdeki internet ne durumda olucak :)

Heya Hakket Adsl Boş durmaz her halde, Ttnet Hıza Etkiyen yapar bişeyler demi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    CHaRMaNDeR bunu yazdı:

Benimde 3gb lık paket var ama hiçbi değişiklik yok hoca. Emin misin kotanın arttığına?

sonraki ay'ın kotası eklendiğinde artacağına dair mesaj geldi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ya mesela ücretsiz konuşma hakkın var bunu 3 g olarak gerçekleştirsen geçerli olurmu yoksa seninücretsiz konuşma hakkını kaale almayıp direk kontörden mi düşer internetle benim işim olmaz telden de görüntülü konuşma için iyi olacağını düşünüyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Az önce vodafone ıle konustum goruntulu konusma ıle goruntusuz konusma arasında ucret farkı yok tarıfen ne ıse aynı. mısal benım 15 kısı ıle 5 dakıkası 1 kontere seslı konsuyordum sımdı 5 dakıkası 1 kontere  goruntulu konusuyorum. ekstra ucretler sadece tv de ve ınternette var. turkcell ıcınde aynısı gecerlı. sadece avea da her yone 1 kontor. eger ttnet 2 ay ıcerısınde bır guzellık yapmaz ıse turkcelın 4gb lık paketını alacagımtt netl aynı hesaba gelıyor hıc degılse tasına bılır en azından.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    ya mesela ücretsiz konuşma hakkın var bunu 3 g olarak gerçekleştirsen geçerli olurmu yoksa seninücretsiz konuşma hakkını kaale almayıp direk kontörden mi düşer internetle benim işim olmaz telden de görüntülü konuşma için iyi olacağını düşünüyorum

paketlerin aynen devam edeceğini söylüyorlar. ücretsiz konuşma hakları dahil. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bugun benden tirici uyesiyim diye hic bisi demeden turkcell 30 kontor almaya calisti. Allah'tan kontor -30lardaydida talebiniz gerceklesememistir dedi. :D:D

Kimseye olmadi mi bu olay ?

I find your lack of faith disturbing.
Toplam Hit: 13697 Toplam Mesaj: 92