4 Sene Önce Bugün
-
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi 4 sene önce bugün asker olmuştum. 12.12.12 bugün de herkes evlenirken bende asker olmuştum. 349 KD olarak gitmiştim. İlk defa Ankaranin doğusuna geçmiştim. Otobüsle 6 saat eski bir otobüsle Ankaradan Amasyaya geçmiştim. Birliğe ulaştığımızda akşam olmuştu. Herkes toplanmış, şuanda Istanbul da hava nasıl yagmurlu ise orasına aynı şekilde yagmurlu ve soğuktu. Kimseyi tanımıyorsun ve ıslanmamak için birliğin içinde bir tane çardak vardı, herkes oraya sıkışmıştı. Küçük bir yerdi çardak. Birlik ise hazırlıksız yakalanmış, akşam yemeği sıkıntı olmuştu. Bir kaç gün bu şekilde devam ettikten sonra işler yoluna girdi. Yemeklerde çok güzeldi. Öğlenleri ve akşamları yemekle birlikte kuru yemişler dağıtılıyordu. Artık yemekten bıktım ve biriktirip eve götürmüştüm.
Daha anlatacak çok şey varda neyse.
-
O zaman 361 KD den selamlar :) bende geçen 01.11.2015 de balıkesir e oradan da bir ay sonra kıbrıs a lefkoşa ya 14. zırhlı tugay topcu taburuna gitmiştim.
Neyse neden yazdım bilmiyorum da zaman çok hızlı geçiyor vesselam :)
-
hayatlar değişken, doğum ve ölüm ortak.
üzerimizden geçen zaman ortak.
gülsen de, ağlasan da; sürünsen de, uçsan da.. bitiyor arkadaş..
son nefesi verirken gülümseyebilmek temennisiyle..
-
Bende 349 kd yim.burdur da yaptım.yemek hakkındaki herşeye katılıyorum
-
357/1 niğde selamlar.
-
337. KD olarak Ankara Güvercinlik Jandarma Lojistik Destek Kıt'alar Grup Komutanlığı'ndan Muhafız Tabur Komutanlığı'na bağlı 1'inci Muhafız Bölük Komutanlığı'ndan olan herkese selamlar.
Eğer hâlâ orada asker tanıdığı olan varsa 12 generalin kaldığı iki bloklu sitenin koruma görevini 6 ay boyunca yapanlardan biriydim.
Florenzi tarafından 12/Ara/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
4. sene önce bugün yarim bana evet demişti :)
-
geçen sene bugün babamı kaybettim
-
wert bunu yazdı
geçen sene bugün babamı kaybettim
başın sağolsun kardeşim
-
Gecen sene bugun. magosa 28. dumende kendini bilme orosspu cocuklarinin ve icine yem niyetine bizi atmislardi. bu gece kogus kavgasi cikti ve kulak kesilmesi kafa yarilmasina mukabil 13.12.2015 te girne ktbk ya gonderdiler beni. bidahada hayat yasadik.
-
eyuperol bunu yazdı
O zaman 361 KD den selamlar :) bende geçen 01.11.2015 de balıkesir e oradan da bir ay sonra kıbrıs a lefkoşa ya 14. zırhlı tugay topcu taburuna gitmiştim.
Neyse neden yazdım bilmiyorum da zaman çok hızlı geçiyor vesselam :)
357 kd sizin taburun karsisinda hava savunma bataryasi vardi ahanda ordaydim :)