4 Temmuz Ehliyet Sınavından Çıkanlar Buraya <====
-
Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti ben Y kitapçığıydm sorular kolaydı ilk yardim motor kesin geçerim ama trafikten bocaladım biraz nedense ama ondanda 70+ yada 70 le geçerim diye düşünüyorum ayrica bu meb in sitesine sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman düşer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için haydi iyi şanslar...
Teşekkürler...
-
bende girdim sorular kolaydi ama cok sacma sapan sorulardi ilk yardımda biraz takıldım ama gecerm diye umuyrm sonuclar değilde sorular ne zaman dağitilir incelemek için ?
-
ben ösşm hazırladı sanıyom ya :)
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bende girdim sorular kolaydi ama cok sacma sapan sorulardi ilk yardımda biraz takıldım ama gecerm diye umuyrm sonuclar değilde sorular ne zaman dağitilir incelemek için ?
-----------------------------
bende onu diorum işte sorular dağıtılınca yanında cvp anahtarınıda koyuyor mebin sitesinde... -
bu sınavın sorularını nerden elde edebilriz?
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti ben Y kitapçığıydm sorular kolaydı ilk yardim motor kesin geçerim ama trafikten bocaladım biraz nedense ama ondanda 70+ yada 70 le geçerim diye düşünüyorum ayrica bu meb in sitesine sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman düşer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için haydi iyi şanslar...
Teşekkürler...
-----------------------------ilk yardım ve motordan kesin geçip trafikten zorlananıda ilk defa görüyrum he :D hepiniz için hayırlısı olur inş. müridler.....
-
sorular çok basitti hepsinden kesin geçerim de ne zaman açıklancak bu sonuçlar..
-
bende ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum.. bi sonraki sınav ne zaman olur acaba okul felan varda problem olmasın ufak ufak bilgi toplamaya başlıyım ;))
-
baya kolaydi sorular yaf(= bolumlerden 2ser-3er yanlisim cikar en fazla.
-
http://www.aydinsari.com.tr/sinavlar/4temmuz/4temmuz_b_z.pdf
Arkadaşlar sınav soruları açıklandı merak edenler burdan bakabilirler.
kendi hesaplamalarıma göre trafiken 95 motordan 80 ilk yardım 70 veya 69 alabilirm ama inş yanılıyorumdur bazı soruları hatirlayamadm ilk yardımda neyse inş. herkes istediğini alir...
-
Valla benim kitapçıkta Y idi motor çok kolaydı trafik ilkyardım biraz daha kolay olsaydı keşke:D ama tahminim motor 95 trafik 80 ilk yardım 85