40 Partlık Rapid Linkleri Hızlı Biçimde İndirmek
-
internet download manager
-
bence rapid acc 246.döküman:D
-
neredeyse tüm programları denemiş bii olarak internet download manger
flasgetin hızının dalgalandıgı anlarda idm son hıza kitleyip indiriyp :))
-
İDM de rapid linkleri pre yoksa ard arda dayayamazsın yanlış mı biliyom
jdownloader yapıo diyosunuz o zaman linkini verin de onu kullanalım bi işe yarasın
-
Eğer dosya çekeceğin sitede premium üyeliğin varsa Internet Download Manager'ı kesinlikle öneririm.Yok eğer premium hesabın yoksa JDownloader'ı öneririm.
JDownloader java tabanlı bir yazılım olduğu için,java sürümünü de güncellemeni öneririm.Programın mantığı şu;sen linkleri ekliyorsun paket halinde,her dosya indikten sonra programın kendisi modeme reset atıp sıradaki linkteki dosyayı indiriyor.Modemi nasıl resetlemesi gerektiğini "JDownloader Hakkında..." adlı ekte bulabilirsin.Ayrıca dosya indirmek istiyorsan akşam geç saatlerde paketleri yaratmanı öneririm.Çünkü gündüz vakti internetin yavaşlar ve her dosya indikten sonra modemere reset çekeceğinden dolayı çeşitli sorunlar yaşıyabilirsin,bir de gece vakti dosyalar hızlı bir şekilde iner.İyi çalışmalar.
-
jd yi indirdim kurulum olmuyor nasıl.. nasıl kuruluyor bu meret.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=86921 buda 10 part fazlası :P
-
hocam ilk bnaa niye msn den ulaşmıyorsun rapidciyiz şurda
her türlü rapid down için en iyi pro CryptLoad CryptLoad.info dan indirebilirsiniz
ister pre olun tüm linkleri aynı anda çekin
ister free olun linklerı bırakın o sırası ile indirsin ( her link öncesi bekleme süresi vardır 15dk )
uyumadan önce 10 20 30 yada daha fazla link i atın istediğiniz zaman durdurun başlatın (free de durdurup başlatma çalısıyormu bilmiyorum acont ile çalisior)
linkleri kopyalamak için de firefox un eklentilerini ( örn copy link or flashgot u kullanabilirsiniz flashgot için flashget ile birleştirin linkleri seçin
örn rapi........rar gibi hepsini seçip sağ tıklayın flashgot ile indir diyin o linkleri flashget e posyalıycak flashget de linkleri dizicek size hepsini
seçip kopyalayın ( CTRL + C ) ve programa yapıstırın o indirsin
CryptLoad dan iyisi yok.... ister pre ister free olun fark etmez..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocam ilk bnaa niye msn den ulaşmıyorsun rapidciyiz şurda
her türlü rapid down için en iyi pro CryptLoad CryptLoad.info dan indirebilirsiniz
ister pre olun tüm linkleri aynı anda çekin
ister free olun linklerı bırakın o sırası ile indirsin ( her link öncesi bekleme süresi vardır 15dk )
uyumadan önce 10 20 30 yada daha fazla link i atın istediğiniz zaman durdurun başlatın (free de durdurup başlatma çalısıyormu bilmiyorum acont ile çalisior)
linkleri kopyalamak için de firefox un eklentilerini ( örn copy link or flashgot u kullanabilirsiniz flashgot için flashget ile birleştirin linkleri seçin
örn rapi........rar gibi hepsini seçip sağ tıklayın flashgot ile indir diyin o linkleri flashget e posyalıycak flashget de linkleri dizicek size hepsini
seçip kopyalayın ( CTRL + C ) ve programa yapıstırın o indirsin
CryptLoad dan iyisi yok.... ister pre ister free olun fark etmez..
-----------------------------Var, Free Rapid Downloder 0.8 Bu Programı kullanırken, Her hangi bir Link Kopy Eklentisi bile kullanmanıza Gerek yoktur, Linki Kopy Tıkladığınız anda içine alır, ineceği yeri Gösterdikten sonra, Entere Basın O Size Aheste Aheste İndirsin....
FreeRapidDownloader 0.8 Rulz. Başkada Tanımam. :)
-
panxer ben crypt kullanıyorum uzun süredir hatta yıllardır ama bazı problemler çıkyor.
özellikle kapatıp açınca link listesinde yanlışlıklar olması.
jdownloader daha mı iyidir? ne önerirsin?