40 Tane Pr 4 Sitemden Link Satılacaktır.
-
Arkadaşlar r10 da konuyu açtım.
Sonra tbt de neden açmıyım dedim, burdaki muridlerinde belki ihtiyacı var dedim.
Sitelerimin tasarımları hep aynıdır ama içerikleri orjinal ve farklıdır.
Domainlerin hepsi yaşlıdır. 2009- 2008
Trust rank lerine inanın bakamadım ama 3 4 den aşşa değildir.
Tüm sitelerim PR4 sitedir.
Siteler bir biri arasında özel bir sistemle linklenmektedir bu yüzden hızlı indexlenir ve hepsinin pr si yüksektir.
Hacklink ile kasılmamıştır.
Kodladığım panel hesabınızın bitmesin 1 hafta kala mail ile sizi bildirir.
Çalıştığım şirketin hesaplarıdır. Böyle bir karar aldık boş durmasın diye siteler.
1 adet 3 aylık link 35 TL
3 Adet 3 Aylık Link 90 TL
10 Adet 3 Aylık Link 280 TL
Eğer 40 site için link almak isterseniz TBT özel fiyatım 1.050 tl dir. Normal ederi : 35*40 =1.400 Tl dir.Sitelerden mak. 6 link çıkışı alınacaktır.
Site listesini burda açıklamayım..
Merak için lütfen site listesi istemeyiniz. P.m sınırı var biliyonuz.
msn - mail : bashque {@} hotmail com
-
hit durumları :
Sitelerimin tamamına son 3 günde gelen google,bing vs botu sayısı :
Showing 11,301 to 11,367 of 11,367 entries
Her siteme mutlaka uğrarlar sağ olsunlar.
Özel ping servisi var sitelerimin üzerinde kendi kodlamam
Normal ziyaretçi bakımından
Son 3 Saat te -->
Showing 501 to 576 of 576 entries -
Konu son kez up kalsın
-
hacı sen bu fiyatlara daha çok uplar durursun yerinde :)
-
Piyasa araştırması yaparsanız fiyatlar gayet normal. Çükü pr ler daha yeni güncellendi ve 3 ay daha sabiti var.
Yanlız pazarlama tekniğin çok yanlış alcak olsamda almam..
Çünkü öncelikle direk fiyat yazıp indirimden şundan bundan bahsetmişsin çok itici bi teknik.
Öncelikle site isim yayınlanmasını istemiyorsan bile sitelerinin ne ile alakadar olduğunu yazmalısın. Yani nerden bileyim adult warez olmadığını yada normak site olsa bile içindeki paylaşımları ?
Ben önce portfolyoyu görmeliyim ki sonra bi düşünmeliyim.
Ayrıca siteler hangi dilde türkçemi yabancımı ?
Daha önce hiç link çıkışı yapıldımı ?
Bir siteden maksimum kaç link çıkışı yapılacak ? ( eğer 8 ve daha fazla link alınacaksa bu hiçte tercihe dilen birşey olmaz )
Sitelerin kategorileri ne ? şu anda rağbet gören sitelerdenmi ?
Sitelerin hit durumu ne ? Evet backlink önemlidir fakat hazır backlinki koymuşken sitenden bana kullanıcı gelmeside bu işin olmazsa olmazıdır.
Sitelerin link olarak gönmesini istemiyorsan en azından resim şekilde isimlerini yazabilirsin.
Hayırlı satışlar.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Piyasa araştırması yaparsanız fiyatlar gayet normal. Çükü pr ler daha yeni güncellendi ve 3 ay daha sabiti var.
Yanlız pazarlama tekniğin çok yanlış alcak olsamda almam..
Çünkü öncelikle direk fiyat yazıp indirimden şundan bundan bahsetmişsin çok itici bi teknik.
Öncelikle site isim yayınlanmasını istemiyorsan bile sitelerinin ne ile alakadar olduğunu yazmalısın. Yani nerden bileyim adult warez olmadığını yada normak site olsa bile içindeki paylaşımları ?
Ben önce portfolyoyu görmeliyim ki sonra bi düşünmeliyim.
Ayrıca siteler hangi dilde türkçemi yabancımı ?
Daha önce hiç link çıkışı yapıldımı ?
Bir siteden maksimum kaç link çıkışı yapılacak ? ( eğer 8 ve daha fazla link alınacaksa bu hiçte tercihe dilen birşey olmaz )
Sitelerin kategorileri ne ? şu anda rağbet gören sitelerdenmi ?
Sitelerin hit durumu ne ? Evet backlink önemlidir fakat hazır backlinki koymuşken sitenden bana kullanıcı gelmeside bu işin olmazsa olmazıdır.
Sitelerin link olarak gönmesini istemiyorsan en azından resim şekilde isimlerini yazabilirsin.
Hayırlı satışlar.
Sormak istediğim birçok şey sorulmuş. Ayrıca site kategorileri dillerini ve o kategoride kaç adet site olduğunu yazarsan satışı hızlandırabilirsin. Örnek adamın sağlık sitesi var nakliyat sitesinden link açıkcası bi çoka yaramıyor eskisi kadar. Sağlık sitelerinden link alır adam. Paket yap. bilmem kaç tane sağlık sitesi şu kadar. bilmem kaç tane ingilizce hödö hödö sitesi şu kadar felan gibi. daha iyi olur. dikkate al derim. bi bakarsın bende alırım :D bu arada fiyatlar neden bu kadar yüksek geldi bana ?
-
tümünün ip sini yazarmısın hocam hepsi aynı ip üzerinde ise ha 40 tane ha 1 tanesinden link almışsın aynı olay
-
XmV bunu yazdı
tümünün ip sini yazarmısın hocam hepsi aynı ip üzerinde ise ha 40 tane ha 1 tanesinden link almışsın aynı olay
o kadar da değil hocam sende :D ip olayını google önemsiyor ama o kadar da coşmayın :D c class veya a class ip önemlidir ama yok ha 40 ha 1 okadar basit değil bu işler :D
-
ben bu olayı direk Moris Kastro ile görüşmüş adamım hocam bir yerimden atmıyorum
Moris Kastro: https://plus.google.com/107952743377743455333/posts
Buda benim Sohbetimden bir kare : http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401696_10150754925239547_1309862626_n.jpg
bu olayı direk sordum ve aynen cevabı şuydu: siz bir evde yaşayan 10 kişi düşünün ve bu on kişi aynı diziyi izlesin her akşam, sonra siz kalkıp hepsine bu dizi güzel mi diye sorun aynı sunucu ve ip üzerinden verilen backlinkler aynı değerdedir google için 1ine sormaktan çokta farklı değeri yoktur dedi. Etkisi beklenen kadar olmaz dedi.
-
interfector bunu yazdıXmV bunu yazdı
o kadar da değil hocam sende :D ip olayını google önemsiyor ama o kadar da coşmayın :D c class veya a class ip önemlidir ama yok ha 40 ha 1 okadar basit değil bu işler :D
unutmadan google moris kastro arama ağı kalitesi ekibinden
-
Konuyu acele açtığımdan olacak kusura bakmayın.Haklısınız.....
** İp lerin hepsi farklı ip dedir. C class ip değildir benim için bir önemi yok. Seo yada katkısı yok.
** Sitelerin hitleri 2. mesajımda yazıyor zaten...
** Sitelerden daha önce hiç link satılmadı ilk defa satıyorum, satıyoruz. Patronun siteleri.
** Toplamda 6 adet link çıkışı olacaktır ve 1 tanede kendi sitelerim arasında link wheel yapısı için eklenecektir. Yani 7 link çıkışı...
** Fiyata laf söyleyenin alnınıkarışlarım :Pp şaka bi yana bu fiyatları başka yerde bulamazsınız... Ki Toplu alırsanız 1400 den 1.050 e iniyorum TBT için.
Sitelerinize hit gelmesi gibi bir durum malsef yoktur, Çünkü direk ortaya basamayacağım sadece google gözünde hızlı index alın ve pr niz artsin diye alacaksanız alın. He yok ben iframe de eklerim dersen verirsin fiyatı eklerim ama hepsine değil.
** Ben zaten şu anda 3 müşteriye 40 ını birden sattım... Ödemelerini bekleyince aktifleştireceğim.
** Sitelerin hiç biri hack link ile kasılmamıştır.
** sitelerin hepsine hergün özgün makaleler eklenmektedir.
** sitele kategorileri, Turzim üzerinedir. -- YAZFIRSATI.COM, UMRETURU.ORG,ULUDAGTURLARIMIZ.COM,UCUZSARJ.COM,TURKUAZUCAKBILETI.NET,OZELOTOBUS.COM gibi sitelerdir...
** Sitelerin tüm tasarımları standarttır, tek bir panel üzerinden kontrol ediyorum çünkü
** Siteler özel link wheel bana göre yani öle sistemle çaprazlama değişim içinde sürekli yukarıya tırmanırlar, o yüzden sizde tırmanırsınız.** Site Hitleri ve Bot geliş durumları (yahoo,google,bing,yandex vb )
Sitelerimin tamamına son 3 günde gelen google,bing vs botu sayısı :
Showing 11,301 to 11,367 of 11,367 entries
Normal ziyaretçi bakımından (3 saat)
Showing 501 to 576 of 576 entriesEvet Başka sorunuz varmı ? Alacaklar yazsın lütfen.
İtici bir konu açtığım içinde kusura bakmayın, acele ile açtım ondan öle oldu.