4.4.4 İle Gelen Güzellikler.
-
PanxeR bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Yeri gelmişken sorayim.
Cihazını dalvik mi kullanıyorsunuz yoksa art mı?
Art performansı 4.4.4 te nasıl ?
bu art ne dalvik ne. azıcık açıklamalı yazın kardeşler. Benim gibi bilmeyenlerde öğrensin.
senin yüzünden ilk defa telefona rom yükledim. şimdi anlatmanı rica edeceğim bu meretin özelliklerini :)
-
sanane bunu yazdıPanxeR bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Yeri gelmişken sorayim.
Cihazını dalvik mi kullanıyorsunuz yoksa art mı?
Art performansı 4.4.4 te nasıl ?
bu art ne dalvik ne. azıcık açıklamalı yazın kardeşler. Benim gibi bilmeyenlerde öğrensin.
senin yüzünden ilk defa telefona rom yükledim. şimdi anlatmanı rica edeceğim bu meretin özelliklerini :)
Google, Kitkat ile artık kullanıcılarına Dalvik yerine iki yıldır üzerinde çalışıp yeni geliştirdiği ART runtime kullanma seçeneğini sunarak ART’ın deneyimlerini test ediyor. Dalvik’i Android’den kaldırmak istiyor. Bunun sebebi ise ART’ın çok daha iyi performans sağlaması.Yeni runtime motoru ART sayesinde artık uygulamalar çok daha hızlı açılıp çalışabilecek. Uygulama ve oyunların boyutlarının da hızla yükselmesini göz önünde bulundurursak bu Android için atılmış çok akıllıca bir adım olacak. ART’ın dez avantajı ise uygulamaların biraz daha uzun sürede yüklenecek olması ve daha fazla yer kaplamaları. Ancak bir başka avantajı da var ki, bu tüm dezavantajlarını görmezden gelmemizi sağlıyor. O da batarya kullanım süresi. Yeni runtime ART ile artık Android işletim sistemli telefonların günlük kullanım süreleri de artacak.Google, şuanda ART’ı geliştiriciler ve partnerleri için deneyim kazanma amaçlı sunmakta olup, kısa süre içerisinde Dalvik’i kaldırarak sadece ART’ı kullanmayı amaçlıyor.
Eğer ART’ı denemek istiyorsanız telefonunuzdan sırasıyla; Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Runtime Seç yolunu takip edebilirsiniz. ART’ı seçtikten sonra telefonunuz yeniden başlayacak. İlk açılış ortalama 10 dakika sürebilmektedir.ORJINAL ROM KULLANMAYANLAR BUNDAN FAYDALANAMIYOR HENUZ.
BIDE 4.4 VERSIYONLU YENI TEL LAZIM DENEMEK ICIN.
Bugun m8 ile denemeyi dusunuyorum. Deneyen varsa once fikrini almak istedim...
Haa m8 dalvik ile zaten oldukca yuksek performans sagliyor. Bir memnuniyetsizligim yok. Denemek istedim..
opusdei tarafından 08/Ağu/14 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Nexus 5 kullanıyorum 4.4.4 e güncellediğimden beri art kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Artı olarak hız konusunda bariz gözle görülecek bi fark var,hissedebiliyorsunuz yani.Boyut olayı bir eksi evet çünkü hafıza kartı girişi yok telefonda.Bazı uygulamalar art desteklemediğinden açılmıyor.Onun dışında bir problem yok.
-
s3 miniye bi güncelleme gelecek mi, bilgisi olan?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Abisi S3 almadı S3 mini mi alacak ? :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
lanet olsun dostum http://maclaw.pl ye bakın demedim mi ben, 2 haftadır falan cm üzerinde kullanıyorum 4.4.4 ü
-
M8 cihazımda art ı aktif ettim denedim.
Önemli bir hız farkı görmedim. Sd karta attığım birkac önemsiz uygulama çalışmaz hale geldi.
Onun dışında pil ömrü ile ilgili yorum yapamıyorum.
Dot view uygulaması çalışmıyor.
Sırf dot view için dalvik e geri dönüyorum şuan.
Gelişmesi lazım
-
bende şu an kurdum bakalım neler olucak s3 mini cihazımda kullanıp yazıcam kendi görüşlerimi ayrıyetten art kullanıcam şu an optimize edio cihazı hadi hayırlısı
-
Mustafa bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Abisi S3 almadı S3 mini mi alacak ? :)
s3 mini, s3 e göre daha yeni bir telefon diye biliyorum ben abisi...
-
hala S4 e bi bok geldiği yok, ne zaman gelir acep :|