45 Günlük Boxer Yavrusu İzmirden
-
arkadaşlar 45 günlük boxer yavrusu satılıktır. parazit aşısı yapılmıştır. tuvalet eğitim pedleri ve büyük yastığı ile verilecektir iletişim için loujains@hotmail.com ekleyebilirsiniz
-
Fotograf hocam ? ?
alıcı deiLim ama aLıcıLar mutLaka fotograf isteyecektir . .
-
satış yaparken resim koysanız ölcekmisiniz ?
-
izmirdeyim hocam bir foto koyda bakalım
-
sene 2010 olmuş ttnet her eve bir fotoğrafı upload etmenin 5 saniyeyi geçmeyeceği hızda internet döşemiş insanlar birbiriyle forumlarda her türlü işlemlerini halledebilir düzeye gelmiş sanal ticaret denilen birşey ortaya çıkmış, bi satış yapıyorsun ona da fotoğraf koymuyorsun hocam.
-
sene 2010 olmuş gayet açık ve net yazılan bir forum içeriğine bile sırf diğer insanlardan farklı cümle kurayım diye kendini kasan tiplere cevap vermek anlamsız olacak ama madem bu kadar merak ediyorsun veya almak istiyorsun msn adresim yazıyor eklersin konusursun uyarsa alırsın bu kadar basit neyin postunu kasıyorsunuz gençler ?
-

-
oyyy kıyamam cok tatlı :)
-
Parazit aşısı olmaz.
Parazit uygulama olur 45 gunluk kopege de verılecek olan oral tabletten de ziyade süspansiyon olmalıdır.
Anne baba resmi var mı istediğin fiyat nedir?
Yaz yada pm gonder
-
benim "sene 2010 olmuş" yazımı farklılık olarak görüp de satış yaparken resim koymayı düşünemiyen insan da olabiliyor.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
benim "sene 2010 olmuş" yazımı farklılık olarak görüp de satış yaparken resim koymayı düşünemiyen insan da olabiliyor.
-----------------------------Bende koymuyorum satıslarda bılen bılmeyen yorum yapıyor sonra .
Gereklı olana pm atsın yeter