5 Saniyede Aynı Tuşa En Fazla Ne Kadar Basabilirsiniz
-
Mesela 1 tusuna 5 sanıye ıcınde bılgısayarınızdan en fazla ne kadar yazdırabılırsınız bu herkeste farklı sonuc cıkarır bunun donanımla alakası ne derecedır en cok 1 sayısını 5 sanıyede nasıl yazarız ?
Örneğin; benım macro mouse ve macro klavyem var ıkısıne bırden macroları ayarladıgımda hızlı yazdırabılıyorum ama 5 sanıye ornegın cok uzun bı zaman benım ıcın, bana 2 sanıyede yuzlerce basabılme ımkanı lazım nasıl yaparım -
mekanik olarak zor olabilir ama yazılımsal olarak yapılabilir bence.
edit. bak mesela hocam az önce denedim 1 tuşuna basılı tuttuğumda bile 5 sn de 160 kadar input alabildi.
yani benim klavyemin kesme komut saykılı 5sn/160 veya 0.031 sn bir tane giriş almamı destekliyor.
sLeymN tarafından 13/Şub/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
auto clikerlar hocam ufak tefek onları dene
-
kaç usb girişin var .3 farzedelim .
3 mouse takar + 1 touchpad in var.
ufak bi uygulama yazılabilir diye düşündüm ama yazılımdan anlamam tabi.. örneğin saniyede 20 kez tıklayacak bi komut
sadece fikir.bişey bildiğimden değil -
Autoclicker tarzı programlar ile yazdırman lazım. Onun dışında donanım olarak klavyenin veya tıklayacağın mouse un tepsi süresi falan önemlidir. Ama çok fazla farkeden birşey olmaz yazılımsal yapman gerekir yüzlerce istiyorsan.
Ne yapıcan online oyunda falan mı kullanıcan?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Autoclicker tarzı programlar ile yazdırman lazım. Onun dışında donanım olarak klavyenin veya tıklayacağın mouse un tepsi süresi falan önemlidir. Ama çok fazla farkeden birşey olmaz yazılımsal yapman gerekir yüzlerce istiyorsan.
Ne yapıcan online oyunda falan mı kullanıcan?
Aynen online oyunda,elimde bir autoclicker programı var ama oyunda calısmıyor ,birtane daha var ama onunkı yavas o oyunda calısıyor ve 5ms surede bır basıyor daha bunun suresını nasıl azaltrız cheat engıne falan iş gorurmu oyunda calısıp calısmaması neye baglı ayrıca
-
A4tech g800 mu al hocam 3 kat daha hızlı normal klavyeye göre macro da yazılır ona fonksiyonel tuşları var felan
-
autoit diye bir şey var çözene kadar lanet ediyorsun ama iki klik arasında kaç ms bekleyeceğini ayarlayabilirsin
ben bir program için deniyordum misalen tıklamam gereken 1000 adet buton var teorik olarak yazılımsal şekilde 1 ms aralıkla 1000 kere tıklatsam 1 saniyede biter, ancak programın da algılama hızına bağlı olarak yine bi 5-6 dk sürüyordu, yani tıklamalar 1 snde bitiyor lakin 5-6 dakika o listenin azalmasını bekliyordum .)
-
http://yadi.sk/d/yhuNm8CSH36w9
masaüstüne gelen simgeden tools> key presser. delay time 1ms olursa 5snde 5000 defa basar
-
noname bunu yazdı
autoit diye bir şey var çözene kadar lanet ediyorsun ama iki klik arasında kaç ms bekleyeceğini ayarlayabilirsin
ben bir program için deniyordum misalen tıklamam gereken 1000 adet buton var teorik olarak yazılımsal şekilde 1 ms aralıkla 1000 kere tıklatsam 1 saniyede biter, ancak programın da algılama hızına bağlı olarak yine bi 5-6 dk sürüyordu, yani tıklamalar 1 snde bitiyor lakin 5-6 dakika o listenin azalmasını bekliyordum .)
Autoit de threading varmı bilmiyorum da threading le o işi çözersin anladıgım kadarıyla.
-
saniyenin 1000 de 1 rinde bi basış yapılabilir