folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Saniyede Aynı Tuşa En Fazla Ne Kadar Basabilirsiniz

5 Saniyede Aynı Tuşa En Fazla Ne Kadar Basabilirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Mesela 1 tusuna 5 sanıye ıcınde bılgısayarınızdan en fazla ne kadar yazdırabılırsınız bu herkeste farklı sonuc cıkarır bunun donanımla alakası ne derecedır en cok 1 sayısını 5 sanıyede nasıl yazarız ?

Örneğin; benım macro mouse ve macro klavyem var ıkısıne bırden macroları ayarladıgımda hızlı yazdırabılıyorum ama 5 sanıye ornegın cok uzun bı zaman benım ıcın, bana 2 sanıyede yuzlerce basabılme ımkanı lazım nasıl yaparım 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

mekanik olarak zor olabilir ama yazılımsal olarak yapılabilir bence. 

edit. bak mesela hocam az önce denedim 1 tuşuna basılı tuttuğumda bile 5 sn de 160 kadar input alabildi.

yani benim klavyemin kesme komut saykılı 5sn/160 veya  0.031 sn bir tane giriş almamı destekliyor. 

sLeymN tarafından 13/Şub/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

auto clikerlar hocam ufak tefek onları dene 

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

kaç usb girişin var .3 farzedelim . 

3 mouse takar + 1 touchpad in var.  

ufak bi uygulama yazılabilir diye düşündüm ama yazılımdan anlamam tabi.. örneğin saniyede 20 kez tıklayacak bi komut

sadece fikir.bişey bildiğimden değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Autoclicker tarzı programlar ile yazdırman lazım. Onun dışında donanım olarak klavyenin veya tıklayacağın mouse un tepsi süresi falan önemlidir. Ama çok fazla farkeden birşey olmaz yazılımsal yapman gerekir yüzlerce istiyorsan.

Ne yapıcan online oyunda falan mı kullanıcan?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Autoclicker tarzı programlar ile yazdırman lazım. Onun dışında donanım olarak klavyenin veya tıklayacağın mouse un tepsi süresi falan önemlidir. Ama çok fazla farkeden birşey olmaz yazılımsal yapman gerekir yüzlerce istiyorsan.

Ne yapıcan online oyunda falan mı kullanıcan?

Aynen online oyunda,elimde bir autoclicker programı var ama oyunda calısmıyor ,birtane daha var ama onunkı yavas o oyunda calısıyor ve 5ms surede bır basıyor daha bunun suresını nasıl azaltrız cheat engıne falan iş gorurmu oyunda calısıp calısmaması neye baglı ayrıca 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

A4tech g800 mu al hocam 3 kat daha hızlı normal klavyeye göre macro da yazılır ona fonksiyonel tuşları  var felan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

autoit diye bir şey var çözene kadar lanet ediyorsun ama iki klik arasında kaç ms bekleyeceğini ayarlayabilirsin

ben bir program için deniyordum misalen tıklamam gereken 1000 adet buton var teorik olarak yazılımsal şekilde 1 ms aralıkla 1000 kere tıklatsam 1 saniyede biter, ancak programın da algılama hızına bağlı olarak yine bi 5-6 dk sürüyordu, yani tıklamalar 1 snde bitiyor lakin 5-6 dakika o listenin azalmasını bekliyordum .)

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

http://yadi.sk/d/yhuNm8CSH36w9

masaüstüne gelen simgeden tools> key presser. delay time 1ms olursa 5snde 5000 defa basar

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    noname bunu yazdı

autoit diye bir şey var çözene kadar lanet ediyorsun ama iki klik arasında kaç ms bekleyeceğini ayarlayabilirsin

ben bir program için deniyordum misalen tıklamam gereken 1000 adet buton var teorik olarak yazılımsal şekilde 1 ms aralıkla 1000 kere tıklatsam 1 saniyede biter, ancak programın da algılama hızına bağlı olarak yine bi 5-6 dk sürüyordu, yani tıklamalar 1 snde bitiyor lakin 5-6 dakika o listenin azalmasını bekliyordum .)

Autoit de threading varmı bilmiyorum da threading le o işi çözersin anladıgım kadarıyla.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

saniyenin 1000 de 1 rinde bi basış yapılabilir

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2499 Toplam Mesaj: 17