5 Senelik İlişkim Bitti
-
kız arkadaşımla 5senedir beraberdik dün geceye kadar..telefonda tartıştık ve bitti.....
zaten son 3-4 ayda sürekli tartışıyoduk iyi gitmiyodu..beklediğim romantizmi göremedim..beni sevdiğini biliyorum ama herşey sevmek değilmiş anlaşamıyoduk..her geçen gün birbirimize olan sabrımız azalıyodu daha nasıl anlatacam bilemiyorum buraya neden yazıyorum onu da bilmiyorum onu nası unutacam onu da bilmiyorum :((
-
bir sans daha ver arkadasim.tek diyeceğim budur
-
biraz zamana bırak herşeyi.. biraz olsun bi dinlenn bi nefes alın bakalım.. o zaman daha sağlıklı düşünürsün hem hayırlısı olsun de olmasa bile.. tek diyeceğim bu ama seni emin ol iyi anlıorum hacı :( biraz zaman diyorum.. zaman ve sabır
-
Aşkın bittiyse bitti bende evliydim boşandım diye konu açıyormuyum buraya
-
onunda hataları var benm de ama artık olsa bile bu ilişkinin süreceğini düşünmüyorum olmuyo seviyorum ama olmuyo işte anlaşamıyoruz ne boktan bi durum ya
-
merak etme iki qün sonra kavuşursunuz yine dayanamazsınız. ama baktın olmuyor hiçte zorlama kardeş sana 6 en fazla 8 ay veriyorum 6-8 ay sonra bi bokun kalmaz amk...
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Aşkın bittiyse bitti bende evliydim boşandım diye konu açıyormuyum buraya
-----------------------------enterasan bi bakış açısı, ben bu satırlarda birazcık geçmise dönük travma izlerini okumuş gibi oldum :(
dolaylı anlatım...?
-
zor bi döneme girmişsin allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatırsın zamana bırak herşeyi çokta salma kendini sonu psikiyaride bitiyo. bu arada müridler yazarlar bundan da geçmiş diye şimdiden söyleyeyim evet geçti:))))
-
Herşey sevmek değil gerçekten. Olmuyosa fazla zorlamaya gerek yok elbet unutursun farklı şeyler yap kendine şans ver hayatın tadını çıkar. dünyada tek bi kız yok. sıkma canını.
-
saolun arkadaşlar
-
barışırsınız inş. ama yinede hayırlısı neyse o olsun.
Toplam Hit: 2911 Toplam Mesaj: 12